Prodat Vila, Gdańsk, Gdańsk, Polsko, Ledowo, Jesionowa

Prodat - Cod. 27748

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 520 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 1

Krásná dvoupatrová vila o rozloze více než 500m2, která se nachází v malebném parku o rozloze 15,900m2.
Kromě toho zámek má menší dům o ploše cca. 100 m2 se skládá ze dvou pokojů, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, koupelna, technická místnost, uzamykatelnou vnitřní garáží a prostornou kůlny.
Nemovitost se nachází na uzavřené, útulné terénu, velmi dobře situován transport moudrý tím, že zpevněné okresní silnici (s odklízení sněhu v zimním období). Prostřednictvím automatických bran, a na překonání několik desítek metrů uličce mezi stromy, dojdeme v přední části rezidence.
V přízemí se nachází obývací pokoj s krbem s červeného mramoru (který také vytápí celý Ist patro), který je spojen na jedné straně s jídelnou pro 12 osob, a na druhé straně s pokoji typu "zimní zahrady" a přístup na velkou terasu, ze které můžete obdivovat malebnou krajinu zahrady. V přízemí hotelu se rovněž nachází: rekreační místnost s kulečníkem a stolní tenis, mini posilovna a pracovna s knihovnou a šatní skříní; prostorná kuchyně se spíží, koupelna se sprchovým koutem, prádelna a kotelna (kotel Viessmann oleje) a samostatné chodby vedoucí do garáže.
Osvětlená, mramorové schodiště obklopeny ručně kované zábradlí vede z obývacího pokoje do prvního patra. V horním patře domy 5 pokojů, 2 koupelny a prostorný šatník, stejně jako velké funkční hala s východem na balkon.
V koupelně s mramorovou úpravou. Dům je vybaven podlahovým topením. Dřevěné rámy oken a dveří, centrální vysávání systém.
V parku můžete obdivovat: sto let staré duby, magnolie, šeřík, sloupovité duby a sad s starých odrůd ovoce: jablka, hrušky, třešně. Existují dva rybníky v zahradě, jeden v přední části domu, druhý v zadní části zahrady, vedle kterého altán, gril a kouření komora nachází.
V zahradě a majetek svítí. Videotelefon + alarm systém.
Zámek není pod dohledem kulturního dědictví konzervátorem. To může být libovolně rozšířen / přestavěn. Děj vám umožní postavit další budovy / bazén.
Nabídka je určena pro náročného zákazníka, který hodnot: klidu, pohody, pohodlí a vysoké standardy. I srdečně zvou na mě kontaktovat pro další podrobnosti a jednání.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB