Prodat Domek, GDAŃSK, Gdańsk, Polsko, podhalanska

Prodat - Cod. 25982

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 1760 m²
  • Pocet pokoju: 14
  • Podlazí: 370m2

Rodinný dům, Gdaňsk Oliwa, ulice: Podhalańska. Polsko
Plné vlastnictví
Cena 999,000 EUR
Rok výstavby 1926
Plocha pozemku 1,760 m2
Velikost domu 370 M2 a 166 m2 sklepní prostor
Inženýrské sítě: elektřina, energie, plyn, voda, telefon, kanalizace, komunikace odkazy
 vytápění: plyn, elektřina a pevná paliva
Některá okna vyměnit, plastová okna, střešní tašky nahradil v roce 2005, ústřední topení nahradil v roce 2006.
Dům s duší, plný šarmu a charakteru, je sen pro rodinný život. Skutečný klenot mezi výpisy, který se nachází v nejkrásnější části Gdaňsku -Oliwa, přímo u vchodu do lesa Oliwa. Pouze takový rozsáhlý majetek v této oblasti, největší pozemek v prestižní čtvrti rodinných domů, tiché, klidné, přesto se nachází v blízkosti centra města Oliwa, škol, Universitys, centrální náměstí, obchody, parky a veřejné dopravy.
VÝBORNÁ investiční kapitál.
tato vlastnost je velmi atraktivní pro potenciální investory, kvůli jeho jedinečnosti ve velikosti, umístění a funkčnosti; Můžete plní mnoho funkcí, a to nejen bydlení; současně je také velmi vhodný pro architektonické kanceláře, advokátní kanceláře, zdravotnických prostor.
 Díky velikosti pozemku, je zde také možnost vybudování více než dva domy podobné oblasti, a tak to s nemovitostmi je také atraktivní investicí pro vývojáře.
Dům o rozloze cca 370 m2, 4 patra, s suterénu o ploše více než 160 m2 postaven v roce 1926 a navržený německý architekt na nejvyšší úrovni, s kamene a cihel, tradiční, robustní a bezkonkurenční Způsob; Dům je nádherný příklad z počátku dvacátého století architektury a upozorňuje na své jedinečné kráse. Každý nadmořská výška je naplněna krásné červené cihel, často s využitím geometrických vzorů za použití specifických cihlové tvary. Interiér udivuje s dobře zachovalými architektonickými detaily, vynášení třídu budovy a výjimečnou zručnost; zeď u vchodu do domu a po schodech jsou vybaveny stylovým dřevěné obložení, stropní obklady v obývacím pokoji, krásně zachovalé dlažba v kuchyni, dřevěné podlahy v přízemí a desek na 1. a 2. patře; Pokoje jsou prostorné s vysokými stropy: přízemí má výšku 3 m, první patro 2,7m a druhém patře 2,5m. Velká zahrada, 1760 m2, dobře udržované, s ovocnými stromy.
Home lze přistupovat dvěma samostatnými vchody: první zepředu, druhý ze zahrady u verandy. Ze zahrady si můžete jít dolů do sklepa přes samostatným vchodem.
Interiér jako kuchyní a koupelen, zanechal za rekonstrukci v kupujícího vlastním stylu, vkusu a potřebám; Zbytek pokojů pro kosmetické změny; nebo kupující může přát, aby se více významné změny v souladu s jejich stylu a potřebám.
DŮM stojí za to peníze,
Přesto, že má nést náklady na rekonstrukci, s odpovídajícím příspěvkem k práci, konečný efekt by mohl být vzrušující a bezkonkurenční!
Přízemí: předsíň, velká kuchyň s komorou, koupelna, 4 velké pokoje
Pietro I: sporák, dvě koupelny, 4 velké pokoje
Pietro II: pokoj s kuchyňským koutem, 2 ložnice
Suterén: prádelna, kotelna, WC, dvě spižírny, plus další 3 pokoje

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB