Prodat Jednopokojový, GDAŃSK, Gdańsk, Polsko, Magellan Street

Prodat - Cod. 35928

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 50 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 8

BYT:
Nabízíme krásně umístěný byt (50,27m2) s jednou ložnicí (11,53m2), obývací pokoj s kuchyňským koutem (26,20m2), jedna koupelna (5,35m2), hala (7,19m2) terasa (8,3m2). Byt se nachází v 8. patře, s výhledem na panorama města a park Tri-mesto.

Byt je světlý, protože má velká, nová okna instalována. To bylo dokončeno s vysokou třídou materiálů, takže je velmi energeticky efektivní a velmi elegantní. Na podlahách: dřevo a dlažba, na stěnách: vyhlazující kabát a barva, pevná nábytkářská konstrukce a domácí spotřebiče jsou zahrnuty v ceně bytu.
Ostatní služby:
městský příjem vody,
síť dálkového vytápění,
podlahové vytápění v koupelně,
výtah,
místo v garáži,
malá skladovací místnost,

Měsíční poplatky:
zimní čas - cca 600zl + elektřina
letní čas - cca 450zl + elektřina

OBYTNÝ DŮM:
Bytový dům postavený v roce 2012 má vysoký standard povrchové úpravy. V přízemí jsou některé obchody a servisní zázemí. Budova je pod neustálým dohledem ochranných služeb, vjezd do auta zajištěný bariérou, dveře schodišťové skříně zajištěné vstupním telefonem.

UMÍSTĚNÍ:
Tato nemovitost se nachází v Gdaňsku na adrese Magellan Street. Blízkost parku Jaskowa Valley je obrovskou výhodou této nemovitosti. Krásný výhled z oken se táhne do okolních zelených ploch a současně se dostanete velmi rychle do centra Gdaňska i dalších okresů. Plán rozvoje pozemků v okolí nemovitosti zaručuje nedostatek nových budov v bezprostředním okolí, což umožňuje budoucímu majiteli zachovat pohled na krásnou scenérii. V areálu jsou plná obchodní a servisní zařízení, klinika, lékárna, mateřská škola, mateřská škola, škola. Hned vedle budovy je dobře vybavené hřiště a fotbalové hřiště. Do nového nádraží tramvajových a autobusových stanic PKM - Brętowo se dostanete za pár minut.

Přijďte a podívejte se na byt, může to být váš nový domov!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB