Prodat Třípokojový, Gdansk, Pomorskie, Polsko, Partyzantow 12

Prodat - Cod. 27939

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 128 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 1

Byt se nachází v prestižní rezidenční Quattro Tower, která se nachází v centru města Wrzeszcz (ul.Partyzantów) a jen 200 metrů od Trojměstí krajinného parku. Naprostá většina každodenního života může dostat do bezprostřední blízkosti. Blízkost Tri-City přírodní park, širokou škálu obchodů činí Wrzeszcz ideální místo pro bydlení a trávení volného času s rodinou.

Byt se skládá z prostorného obývacího pokoje více než 70m2 s kuchyňským koutem a okny na zeleň. Celá skladba doplňuje 12m2 terasa s velkým množstvím zasklení. Krásně složené prostor naplněný velkým množstvím světla, který poukazuje na výšku stropu (2,85m). Péče o soukromí v apartmánu najdete ložnici s velkou šatní skříní a osobní koupelnou s vanou. Pratycznym aspektem je druhá koupelna se sprchovým koutem se nachází vedle vchodu. K dispozici je (dětský pokoj), prostornou kancelář pracovat druhá ložnice a. Interiér bytu byl navržen v minimalistickém stylu, s velkým důrazem na detail a funkčnost. Na podlahách bílá epoxidových pryskyřic, sanitárních armatur KOLO a multimediálních systémů. Stoly, židle a zrcadlové rámy byly na zakázku ve Skandinávii. Vytápění je řízen s aplikací Android / iOS.

Další výhodou nemovitosti jsou dva výtahy a intimita budovy, s elegantním schodištěm. Na nádvoří je kašna, a za ní moderní dětské hřiště a piknik altán pro použití občany České QT bytů. Celé panství je oplocen a bezpečnost 24 hodin denně zajišťuje ochranu, ke kterému se lze připojit přímo do bytu. Cena jedné velmi atraktivní, široký místo v podzemní garáži.

Byt je v osobním vlastnictví. Cena uvedená v oznámení patří bytu nábytkem (dohody), umístit úložné garáž +

Jedinečná nabídka pro náročné lidi, kteří ocení praktičnost, zároveň chtějí žít ve městě a Tri-City krajinného parku, kteří oceňují klid a pohodu.

Byt je možné vidět na následujících termínech: 14.04, 28.04, 12.05, 26.05, 9.06, 23.06

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB