Prodat Jednopokojový, SOPOT, Pomorskie, Polsko, ul. Armii Krajowej

Prodat - Cod. 39201

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 42 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 0

Slunný 2-pokojový byt v nejkrásnější a nejzelenější části letoviska Sopoty - polského mořského letoviska. Jen pár kroků od lesa, 10 minut chůze od nejoblíbenější turistické oblasti letoviska - Monte Cassino, 15 minut chůze od písečné pláže a nejdelšího dřevěného mola v Evropě - Molo. Letiště Gdaňsk je 15 minut jízdy od Sopotu. Nachází se mezi Gdaňskem a Gdyni, takže je ideálním místem pro odpočinek, prohlídky památek a nakupování.

Byt je v přízemí s útulnou zahradou, parkovacím místem v garáži a úložnou místností v suterénu. Je postaven hned vedle 24/7 ostrahy, posilovny a sauny.

Projekt talentovaného dekoratéra interiéru zaručuje prostornou a světlou atmosféru v kombinaci s útulností a kvalitními materiály. Obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní se otevírá na terasu v zahradě, velká hala vede do ložnice a koupelny s oknem a prostornou sprchou.

Velké dřevěné dveře a okna. Teplé dřevěné podlahy. Celý dřevěný nábytek na míru. Indonéské doplňky, jako je velké dřevěné zrcadlo nad chilloutovou zónou v obývacím pokoji, konferenční stolek z tmavého dřeva a koupelnové zrcadlo. Na každém detailu záleží. Rozmanitost osvětlení umožňuje snadno změnit atmosféru.

Byt je plně vybaven lednicí, mrazničkou, troubou s mikrovlnnou troubou, pračkou, pračkou a 3D televizí.

Perfektní investice nebo hotový obytný prostor v nejžádanějším okolí - Vodnáře. Prodej možný od 1.01.2020. Prosím, kontaktujte mě pro více informací.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB