Prodat Dům, GDYNIA, Pomorskie, Polsko, ul. Legionów

Prodat - Cod. 40229

  • Typologie: Dům
  • Oblast: 606 m²
  • Pocet pokoju: 15
  • Podlazí: 4

Přímořský pás. Dům na hranici Orłowo a Redłowo pro velkou rodinu nebo společnost, v blízkosti moře a pláže.

Tato nemovitost se nachází v Redłowo, dobře propojené čtvrti Gdyně, asi 3,5 km od centra Gdyně. V bezprostřední blízkosti se nachází autobusová zastávka, stanice SKM, obchody, škola, školka, banky, klinika a nemocnice. Redłowo je elegantní, klidná a prostorná čtvrť s výbornou komunikací a bez dopravních zácp. Ve vzdálenosti 400 metrů od domu, krajinářský park, kterým se dostáváme k útesům a na pláž.


Pozemek 552 m2,

roh, jeden soused, oplocený, se dvěma vchody.

Oblast kolem je většinou dlážděna tmavými dlážděnými kostkami, několika parkovacími místy. Výsadba celoročních jehličnanů, takže si můžete vychutnat jedinečný výhled z oken po celý rok.


Budova byla postavena v roce 2008 na základě individuálního projektu, který se nachází v nárazníkové zóně krajinného parku Tricity.

Celková plocha je 606 m2.

využitelná plocha 465 m2.

Plocha pozemku: 160,3 m2

Vysoký standard budovy, zajímavé, prostorné uspořádání interiéru s výbornými možnostmi uspořádání.
Dům se skládá ze 4 samostatných pater, z nichž každá má samostatný vchod.

V současné době se 2 nejnižší úrovně používají k provádění placených činností.

Ve dvou horních patrech jsou 2 velké, světlé, prostorné, nezávislé a moderní apartmány o rozloze více než 100 m2.

Byt v 1. patře (cca 100 m2) sestává z velkého, otevřeného obývacího pokoje s otevřenou kuchyní a výstupu do lodžie, ložnice se šatní skříní, kanceláře a koupelny.

Apartmán v nejvyšším patře je velký, přes 50 metrů obývací pokoj s krásným krbem, otevřený do velké, světlé kuchyně, 2 ložnice a koupelna. Obývací pokoj má také přístup k malé lodžii. Výměra cca 100 m2

Každý z apartmánů má vybavenou kuchyň, dobré domácí spotřebiče. Okna z PVC, vyhřívané podlahy v koupelnách a kuchyních ve 2 apartmánech.


Vysoký standard designu interiéru v celé budově. Všechny pokoje lemované panely nebo dlaždice, čisté, uklizené, neustále aktualizované.

Expozice budovy z východu, jihu a západu, hodně světla. Budova je zateplená 15 cm vrstvou pěny, nedávno byl vydán certifikát energetické náročnosti, budova splňuje současné standardy, je velmi dobře izolovaná a hospodárná.

Ve spodních patrech je v současné době činnost, je možné převzít (stupně nad 9 bodů při rezervaci com). V přízemí je chodba, 5 pokojů a 4 koupelny. Úroveň má samostatný vchod do budovy. Ve spodním přízemí je také samostatný vchod do budovy, má dva pokoje s koupelnou, dvoupokojový / přechodový pokoj / WC, prádelnu a technickou místnost.

Změna podlaží pro obytné účely je jednoduchá kvůli počtu koupelen a samostatných vchodů do budovy.

Je možné převzít obchod se zákaznickou základnou - můžete financovat půjčku nebo získat finanční nezávislost. Můžete také změnit uspořádání pokojů pro jakýkoli účel, možnosti jsou obrovské. Objekt s velkým potenciálem pro několik rodin nebo lidí, kteří hledají investiční příležitosti.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB