Prodat Stavební parcela, Wrocław, Dolnoslaskie, Polsko, Powstańców Śląskich 12/26

Prodat - Cod. 39274

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 376000 m²
  • Pocet pokoju: 2000
  • Podlazí: 3

Pozemek na prodej o celkové ploše 376 000 m2 se nachází v Polsku a cena pozemku je 7 EUR / m2. Čistá cena

Prodej pozemků o celkové výměře 376 000 M2 se nachází v Polsku a je určen k výstavbě bytových domů, domů, kanceláří, nákupních center, restaurací, škol, vzdělávacích institucí, sportovních komplexů a zařízení pro volný čas. a služby; rekreační tábory pro mládež; sportovní a zábavní akce (svatby, rauty); farmy; jezdecké kluby; Hotely a další budovy.
Pozemek se dvěma jezery o celkové ploše 110 000 m2. Pozemek je obklopen lesem o rozloze 1 500 ha. Země je jen 30 km od velkého města (700 000 obyvatel) a starého polského města Vratislavi. Kromě toho nedaleko tohoto pozemku (9 km) je město Trzebnica (30 000 obyvatel), a co je důležitější, pozemek je 10 minut autem od dvou hlavních dálnic, které spojují velká města z Polska k sobě: A 5 (spojuje města Poznaň - Vratislav - Gdaňsk) a A 8 (spojuje Vratislav - Varšavu).
Náklady na pozemek jsou 7 EUR / m2. Čistá cena
Mám tabulky s finančními výpočty, plán výstavby, aktualizované ceníky, tabulky ziskovosti atd.
Ve Vratislavi pracujeme od roku 2006. Náš tým se skládá z vysoce kvalifikovaných odborníků, kteří se věnují rozvoji investic, jednají s městem, doprovázejí všechny transakce a zabývají se také otázkami souvisejícími se zákonným provedením transakce a získáním všech Potřebné licence. Náš tým je hlavní věc, s využitím našich rozsáhlých zkušeností, znalostí a kontaktů se snažíme dělat ty nejlepší projekty. Projekt můžeme řídit nyní i v budoucnosti, protože je to naše práce. Můžeme také spravovat a řídit jiné typy investic nebo podniků v Polsku.
Pokud nejste přímým kupcem, ale máte potenciálního kupujícího, neváhejte nás kontaktovat a vyjednat. Čekám na vaši odpověď a další spolupráci.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB