Prodat Dvoupokojový, Ladek Zdroj, Dolnoslaskie, Polsko, Powstańców Wlkp

Prodat - Cod. 42841

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 37 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 3

Klidný byt v horách / polsko-českém pomezí

Hledáte malý byt v klidné horské oblasti na polsko-českém pomezí? Hledáte levné místo pro každodenní bydlení z vašeho důchodu?

Centrální byt 37m² s vestavěným balkonovým výklenkem, který se nachází ve třetím patře čtyřpatrového bloku na ul. Powstancow Wielkopolskich ve městě Ladek-Zdroj. 7 let po generální rekonstrukci, kde byla vyměněna okna a dveře, vodoinstalace ze stoupaček a opravena elektrika. V roce 2018 byla instalována tři otevíratelná okna na balkon, čímž se zlepšily tepelné vlastnosti bytu a zvětšila se jeho užitná plocha z 33m² na 36m² (na plánu červená a zelená barva).

Fasáda budovy po tepelné modernizaci. Byt udržuje teplo i v drsných horských zimách.
Používané příležitostně 1 osobou. K lehkému osvěžení. Byt se skládá z:
- kuchyně
- koupelny s WC
- předsíň (předsíň)
- ložnice
- obývací pokoj s balkonem
Okna orientovaná na jih.
K bytu patří sklep 4m².
Byt se prodává s nábytkem a domácími spotřebiči (plynový sporák, lednice, mikrovlnná trouba, rádio, pračka a TV) - jako na obrázcích. Možnost připojení na kabelovou televizi a internet.

Nemovitost je ve správě malého bytového družstva.
Bytový dům byl postaven v roce 1981 a v roce 2005 prošel tepelnou modernizací. V roce 2016 je renovováno schodiště.

Úplné vlastnictví a katastr nemovitostí.
Aktuální nájemné je 75 GBP při užívání bytu 1 osobou.
Při snížení paušálních částek za ústřední vytápění, vodu a její vytápění, odvádění odpadních vod a komunální odpad je nájemné 55£. Rozdělovače tepla, měřiče na vodovodních ventilech a plynoměr jsou bezdrátové - kolektor odečítá výsledky bez vstupu do bytu.

Parkovací místa jsou před blokem (severní strana). Bytové družstvo má oplocené vnitřní parkoviště s vjezdovou bránou z, takže se nemusíte bát nedostatku místa pro váš vůz. V okolí je mateřská a střední škola, v blízkém okolí pošta, bankomat, lékárna, četné obchody - z hlediska denní logistiky je to velká vymoženost.

Ladek-Zdroj je ospalé lázeňské město s četnými bazény, termálními a manuálními rehabilitačními službami atd. Zde si můžete skutečně zlepšit své zdraví, odpočinout si a načerpat nové síly. Pro zimní výlety je k dispozici sjezdovka s půjčovnou lyží a rybí restaurací. Lyžařské běžecké tratě značené a udržované v okolních horských lesích. Lyžařské středisko Czarna Gora se nachází 13 km autem od obce Ladek-Zdroj. V jarní a letní sezóně Ladek nabízí četné kulturní festivaly, venkovní výstavy a koncerty. Restaurace Stawy Biskupie vás pohostí čerstvou rybou cestou do botanické zahrady - "Arboreta" nacházející se v lesním údolí pramene sv. Hedviky. Je to ideální místo pro horké letní dny, kde je neobvyklé, chladné, vlhké mikroklima. Ze stovek kilometrů turistických tras na polsko-českém pomezí vás budou bolet nohy.
Na Sněžník (1425 m n. m.) se můžete vydat pěšky (20-25 km od Ladku), cestou relaxovat na koupališti ve Staré Moravě nebo navštívit Medvědí jeskyni v Kletně. V oblasti se nachází četné horolezecké a lanové skály. Byt je tak ideálním výchozím bodem pro řadu zajímavostí jak v okolí, tak v Kladské kotlině i do České republiky.

Pokud hledáte investiční nemovitost, která ochrání vaše úspory před inflací, jste na správném místě.
Pokud investujete do nemovitosti za účelem krátkodobého pronájmu, byt se vyplatí půjčit. Pokud však chcete mít na horách svůj koutek jen pro sebe, pak...

Nevahejte me kontaktovat.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB