Prodat Jiné (Podnikání), Sobótka, Dolnoslaskie, Polsko, Sulistrowiczki, ul. Parkowa 3, 55-050, Sobótka

Prodat - Cod. 42987

  • Typologie: Jiné (Podnikání)
  • Oblast: 1245 m²
  • Pocet pokoju: 16
  • Podlazí: 3

ZNÁMÁ A OBLÍBENÁ NEMOVITOST "ZIELONE WZGÓRZE".
V MASIVU ŚLĘŻA V DOLNÍM Slezsku (POLSKO)
RESTAURACE Pivovar ŘEMESLNÝ PENZION

JEDINEČNÉ MÍSTO
"Zielone Wzgórze" je turistické zařízení nacházející se v legendárním masivu hory Ślęża (z latinského Silensi v roce 1017, Sobótka mezi lety 1945-1948 a německy Zobtenberg) v Sulistrowiczki, na ulici Parkowa 3, v obci Sobótka v Dolním Slezsku, Polsko. Masiv Ślęża je místem odpočinku, relaxace a rekreace nejen pro obyvatele Vratislavi a Świdnice, ale také pro turisty z Polska, České republiky, Německa a dalších evropských míst.
TURISTICKÉ ATRAKCE
Horské turistické stezky a cyklotrasy, hory, lesy, potoky, prameny, lomy a skalní vykopávky, vyhlídky, vodní nádrž, památky slovanské kultury (ikonické sochy a kamenné břehy) a další na:
www.zielonewzgorze-sulistrowiczki.com
www.sleza.sobotka.pl/gora-sleza
Zařízení Zielone Wzgórze funguje nepřetržitě již 10 let. Za tu dobu si vyvinula vlastní rozpoznatelné know-how, za které vděčí místní kreativní kuchyni založené na místních produktech, řemeslnému pivovaru a ubytovacím místům obklopeným zelení a zpívajícím ptactvem. Restaurace má dva certifikáty místních produktů od MAS Ślężanie.
TECHNICKÉ CHARAKTERISTIKY NEMOVITOSTÍ (Rok výstavby: 2012/2017)
Plocha pozemku - 1245,90 m2
Celková plocha budov - 516 m2
Plocha objektu 1 - 137 m2
Plocha objektu 2 - 222 m2
Plocha objektu 3 – 157 m2
V areálu je parkoviště pro hosty, vyhlídková terasa, pec na pizzu, ohniště a zelená letní zahrádka u potoka s možností stravování pro cca. 120 hostů, udírna a pergola.
V jarním a letním období je k dispozici celkem (zahrada + 3 restaurační místnosti) 260 míst k jídlu (140 uvnitř budovy). V objektu je elektrický ohřev TUV a ústřední topení (9,4 kWp fotovoltaická instalace), krb, vodovod, obecní kanalizace, WiFi připojení k internetu a přístup na asfaltovou komunikaci.
BUDOVA č. 1
Objekt je situován ve svahu a má dvě podlaží: přízemí, ve kterém se nachází: řemeslný pivovar, technická místnost a toalety. V nadzemním podlaží se nachází: vstupní zádveří, a
restaurační místnost s krbem, potrubí vedoucí do další restaurační místnosti v budově č.p. 2, průmyslová kuchyně se záložním zázemím, odpočívárna pro zaměstnance a umývárna.
BUDOVA č. 2
Jedná se o 2-patrovou budovu. V přízemí a prvním patře jsou restaurační místnosti s krby, každá pro cca 60 hostů. Pokoje jsou propojeny s budovou 1 a 3.
BUDOVA č. 3
Jedná se o 3-patrovou budovu, která slouží jako penzion s 9 pokoji se sociálním zařízením. Maximální počet osob v penzionu je 25. Objekt má schodiště, které spojuje objekty č.p. 2 a 3, veřejné WC pro hosty a technické zázemí (kotelna a společenská místnost).
JINÉ, ALE JEDINEČNÉ
Nemovitost se nachází na jednom z nejkrásnějších míst v Polsku - na jižním svahu masivu Ślęża. Stále je to místo pravé přírody s působivými výškovými rozdíly a mírnými loukami. Restaurace, pivovar a penzion jsou plně vybaveny a mají všechna potřebná povolení, schválení a koncese pro provozování podnikání. Kromě toho má místo kvalifikovaný a profesionální tým zaměstnanců.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB