Prodat Stavební parcela, Klodzko, Dolnoslaskie, Polsko, Klodzko ul.Zajęcza

Prodat - Cod. 37450

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 130000 m²
  • Pocet pokoju: 0
  • Podlazí: 0

Pozemek o rozloze 30000 m2 s obytným rozestavěním a sportovními službami, 100 000 m2 budovy. (haly, sklady apod.) Dobrá dostupnost na státní silnici cca 300m, do nákupního centra Carrefour cca 1000m, v blízkosti Zvláštní ekonomické zóny.

Pozemek s pozemkem o rozloze 30 000 m2 v místním územním plánu na 3 ha pro bytový rozvoj o 10 ha pro investice / kosmetiku a další. V blízkosti zvláštní ekonomické zóny. Sousedé s mnoha velkoobchodníky a servisními společnostmi. Nedaleko obchodních center GE a Steinhoff, poblíž nákupního centra pevnosti Kłodzko (Carrefour).

Kladsko jako tranzitní město s vysokou turistickou dopravou je ústředním bodem celého regionu / Kotlina Klodzka / kolem sudetské lázně. Blízkost lázní (Lądek Zdrój, Polanica Zdrój, Kudowa Zdrój, Duszniki Zdrój, Dlugopole Zdroj), střediska zimních sportů v Zieleniec a Czarna Góra, další lyžařské vleky v Ladek Zdr.Kamienica, Now. Gieraltow, Spalona, ​​Wielka Sowa a mnoho lyžařských vleků na české straně. Stolové hory, pohoří Sowie a masív Śnieżnik přitahují do bazénu miliony pacientů a turistů. Mezinárodní trasy Varšava - Praha a Brno - Vídeň Řím vynásobí intenzitu turistů

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB