Prodat Plážové středisko, Rewal Trzęsacz, Zachodniopomorskie, Polsko, Trzęsacz Wczasowa

Prodat - Cod. 42193

  • Typologie: Plážové středisko
  • Oblast: 75 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 0/1

Nabízíme k prodeji dvojdomy, 600 metrů od pláže v Trzęsaczi. Komplex zahrnuje 15 dvoupokojových budov. na pozemku 9.885 m2.
Koupí nemovitosti - dvojdomu - se stáváte jejím jediným vlastníkem. Stáváte se také spoluvlastníkem pozemku a společných částí. Budete mít samostatný prostor pro vaše výhradní užívání - je to zahrada a vaše parkovací místo u domu.
V rámci společných prostor máte právo užívat komunikaci, hřiště, hřiště, koupaliště a brouzdaliště. Součástí společných prostor je bar a recepce. Oddělení lišty jako společné součásti je zárukou tohoto způsobu využití této vlastnosti. To znamená, že vy i vaši hosté máte vždy možnost využít gastronomickou službu v těsné blízkosti. Recepce nabízí možnost pronájmu.
Provozovatel s vámi uzavře smlouvu o společném hospodaření a nájemní smlouvu.
Odhadli jsme míru návratnosti na 7 % ročně.
Kombi bylo navrženo se zvláštním důrazem na pohodlí svých uživatelů. Když se podíváte na vnitřní silnici, nevidíte celé sídliště, jen zeleň, jejíž ostrůvky přirozeně zpomalují dopravu.
Nízké procento budov (pod 20 %) poskytuje uživatelům komfort a pocit intimity. Vnitřní stěna mezi budovami je dvojitá, což zajišťuje zvukovou izolaci.
Můžete si vybrat ze tří typů venkovní fasády budovy. V kuchyni si můžete vybrat variantu s ostrůvkem nebo kuchyňským koutem. Velké množství prosklení směřující do vaší zahrady dává pocit prostoru a kontaktu s přírodou.
Uzavřené prostory (1/2) dvojdomu mají 78,5 m2 celkové plochy, 74,3 m2 užitné plochy. Terasa u domu je 27 m2, plocha pozemku k výhradnímu užívání majitele prostor od 238 do 248 m2 (v závislosti na vybraném objektu).
Moderní vytápění tepelnými čerpadly. Objekty jsou uzpůsobeny k instalaci krbu (pro zákazníky 1. etapy krb v ceně!).
Výstavba sídliště Rest Village je rozdělena do tří fází.
V současné době probíhá I. etapa - výstavba dvoupokojových objektů 1AB, 2AB, 3AB, 4AB, 5AB.
DOKONČENÍ investice je plánováno na srpen 2023.
Pokud nestihnete dodělat poslední úpravy, Rest Village to udělá za vás. Představíme vám tři možné projekty a ceny realizace Více informací o nemovitosti na webu

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB