Prodat Dvoupokojový, Międzyzdroje, Zachodniopomorskie, Polsko, Gryfa Pomorskiego

Prodat - Cod. 37863

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 88 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 0

Pokud hledáte byt v přímořském letovisku a současně oceníte klid a klid, pak tato nabídka je právě pro vás!

AQUAMARINA Międzyzdroje je komplex šesti útulných bytových domů obklopených lesní oblastí pokrytou programem Natura 2000, pouhých 150 metrů od pláže. Díky tomu můžete vždy počítat s klidem, bez ohledu na sezónu. Další výhodou je přímý přechod na přímořské promenádě vedoucí do centra města. Součástí komplexu AQUAMARINA je také rekreační areál v okolí zařízení (volejbalové a fotbalové hřiště, hřiště pro děti), recepce a podzemní garáž, vše v uzavřeném prostoru. Díky 24hodinovému zabezpečení se nemusíte starat o bezpečnost.

 

Byt se nachází ve vyšším přízemí. Vstup do velkého sálu, ve kterém je výklenek s možností vestavěného skříně. Přímý přístup do prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, který je rozsvícený po celý den velkými terasami. Z pokoje je přímý přístup na velkou terasu (24 m2) s výhledem do lesa, což vám umožní odpočívat v soukromí přírody po dni stráveném sluncem. Široká chodba spojuje obývací prostor se dvěma prostornými ložnicemi a koupelnou. Další výhodou bytu je velké vybrání v chodbě s možností vybudování šatníku a samostatné toalety pro hosty. Celý byt byl osvěžněn a nově vybaven tak, aby byl připraven k použití od okamžiku nákupu a nevyžaduje žádné finanční výdaje!

Komfortní a moderní apartmán v jednom z nejoblíbenějších přímořských letovisek, který se nachází v lese soukromí, je nejen ideálním apartmánem pro vás i vaši rodinu. Je to také skvělá investice, která vám umožňuje získat příjmy z pronájmu. K dispozici jsou také profesionální správci bytových firem na webu, který se postará o všechno, co se vám líbí! Nečekejte, zavolejte a schůzku!

VAROVÁNÍ! K dispozici je možnost nákupu parkovacího místa pod budovou za 50 000 PLN.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB