Prodat Dvoupokojový, Kolberg, Zachodniopomorskie, Polsko, Grzybowo, Spacerowa

Prodat - Cod. 33597

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 45 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 1

Na prodej - Luxusní byt s balkonem o rozloze 45 m2, který se nachází na sídlišti v přímořském obci Baltského Grzybowo. To je skvělé místo k relaxaci a vynikající investiční cíl. Vchod do komplexu se provádí automatické závory. Baltské moře na pozemku je bezpečnostní hodiny a komplexní monitorovací systém. U každého domu patří prostorné parkoviště. Kromě toho tam najdete dětské hřiště a pěší cesty pro starší lidi, kteří chtějí nalézt klid. Pouzdro plně přizpůsoben pro osoby se zdravotním postižením - výtahy a rampy. V blízkosti je nezbytná infrastruktura: obchody, gastrononoczno - servis a písečná, hlídané pláž (600 metrů v přímce).

Byt se nachází v 1. patře. Má antywłamaniowne dveře a je luxusně skončil - připravený pro nejnáročnější zákazníky.

Chodba velmi prostorné a světlé. Podlaha pokryta glazované dlaždice velkých. Jedna ze stěn obložených kameny, které jsou dále od horní části LED osvětlení podtržena. K dispozici je také prostorný šatník skrytý jako zrcadlo, takže opticky rozšiřuje prostor bytu. V předsíni je také detektor kouře a alarm centrální jednotka, která je instalována v bytě.

V kuchyni je spojena s obývacím pokojem. Kuchyňský nábytek připravený pro rozvoj zahrnují, mimo jiné, myčka a trouba Bosh společnosti, Electrolux indukční varná deska, digestoř Amica. Kromě toho, že byt je zcela nový, a který je zárukou lednice s mrazákem Samsung. Na podlahách dlažba v kuchyni, na straně salonu se nachází zatímco moderní koberec. K dispozici je také detektor alarm pro bezpečnost, která směřuje ke dveřím. Najdete zde také otáčí (360 stupňů) tvarovaná sedadla a rohovou pohovkou. Celek je doplněn o zcela novou (záruka) televizoru Philips.

V ložnici je velmi velká a pohodlná postel s vysokým opěradlem. Jedná se o zadní stěnu zvýrazněny halogeny tak, že mír se stane jedinečnou náladu. Podlahy, panely na zdi je také nový televizor. V ložnici má obrovskou šatnu pohyboval.

Koupelně ušetřit místo je připojeno na záchod. Celek je pokryta dlaždic (podlahové rohože z malých destiček, stěny velké prosklené). Pro zdůraznění luxusního bytu tam najdete vířivku značky drahokamy. V koupelně je také LED reflektorů.

Stručně řečeno, koupelna, jak můžete vidět na obrázcích je velmi dodatečné investice. Tam je spousta nových zařízení, které je ještě v záruce. Má anti-krádeži a se nachází v obytné oblasti.

Vyjednat rozumnou cenu. Nabídka pochází od vlastníka - se vyhnout placení provize. Povzbuzuji vás, abyste nás kontaktovat a sledování majetku.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB