Prodat Jiné (Podnikání), Lwowek Slaski, Dolnoslaskie, Polsko, +48757136588

Prodat - Cod. 42256

  • Typologie: Jiné (Podnikání)
  • Oblast: 3000 m²
  • Pocet pokoju: 10
  • Podlazí: 3
  • Majetkové poměry: Sufficient

Nabízíme náš penzion s restaurací a barem a také kemp, který se nachází na pozemku vedle něj. Důvod prodeje je, že jsem již v pokročilém věku a chci se uklidnit. Jsme tu 25 let a nechce se mi odcházet, ale o něco méně. Budu se věnovat pouze chovu dráteníků a činnostem kolem toho

Pension Jaskółka je stará zrekonstruovaná farma s pozemkem kolem a nachází se v Marczówě v jihozápadním Polsku asi 25 km od Jelení Hory. Obec Marczów je velmi malá a nachází se v přírodní rezervaci, která je velmi krásná. Penzion 3 patra. Spodní patro tvoří restaurace (s rozsáhle vybavenou kuchyní), bar, kuchyň pro hosty a jídelní kout, obývací pokoj/společenská část s krbem a jedna koupelna se sprchovým koutem a WC. Střední patro má 5 ložnic, z nichž 2 mají vlastní koupelnu. V tomto patře je také společná koupelna. V posledním patře jsou 2 apartmány. Jeden má koupelnu, obývací pokoj a ložnici. Druhý, větší byt (určený pro majitele/manažera) má kuchyň, obývací pokoj s krbem, koupelnu, ložnici (nachází se v podkroví) a balkon. Tento balkon vede dolů do oplocené zahrady s jabloněmi.
Hlavní kuchyně je vybavena rozsáhlým inventářem, takže lze připravit všechna jídla. Jedná se o profi kuchyni s mrazákem, chlazením, smažením atd. Na pozemku je vlastní vodovod a 2 jímací nádrže. Venku je také velký plynový zásobník, který zajišťuje ústřední vytápění. Dále jsou zde 2 kotle, které lze spínat podle počtu hostů a které jsou vytápěny kotlem ÚT. Kemp je velký asi 1 HA a je vybaven různými přípojkami pro elektřinu a vodu. K dispozici je sociální budova s dámami a pány, každý se 2 sprchami a toaletami. Kemp má vlastní vchod s bránou. V kempu jsou 2 mobilní domy, z nichž 1 je také na prodej, druhý chceme využívat pro dělníky v letních měsících
Cena je velmi závislá na tom, co kdo chce a v čem chce pokračovat. Penzion s restaurací a kempem, který chceme prodat včetně některých aktivit s materiálem jako jsou kajaky, lukostřelba a discgolfové vybavení.
Součástí Ot je také stodola se 3 stájemi, seník *nebo jiný sklad) a další místnosti v této budově.
www.jaskolka.com a www.tinker.pl V současné době jsou v penzionu stále 4 uprchlíci z Ukrajiny, kteří zde zůstávají na dobu neurčitou. Máme na to smlouvu s vládou, která to platí. V závislosti na tamní válce se vrátí na Ukrajinu.
Pokud chcete více fotek, můžeme je poslat, ale nejlepší je přijít se podívat celé. Tak si domluvte schůzku a přijďte. Polsko je velmi krásná země a je zde také velmi turistické. Cena, kterou jsme přinesli, je 200 000 eur
Plánujeme pokračovat poblíž v našem domě, abychom se starali o naše koně a pozemky. Hosté penzionu mohou využít možnosti učit se a komunikovat s našimi zvířaty (koně, krávy, alpaky)

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB