Prodat Stavební parcela, Poznań, Wielkopolskie, Polsko, Brnenska Strasse

Prodat - Cod. 33902

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 3550 m²
  • Pocet pokoju: 1
  • Podlazí: 1

Na pozemku s číslem 2/6, oblast 3550qm, která se nachází ve východní části města, s názvem „Nové Město“ (Nové Město), v oblasti Rataje, je neprozkoumané terén, v rozmezí od plně rozvinuté oblasti.
Plot 2/6, list 07, Gemarkung Rataje o „plánu rozvoje městské části Poznaň“ symbol oblast 6U je určen pro něž následující definice: základní zjištění: Komerční; doplňkové OZNA rostliny v oblasti technické infrastruktury, vnitřní lokální Verkehrßtrassen, parkovišť, garáží, sportovišť, komerčních budov až pěti patrech. Na střeše Mobilfunkmassten je možné nastavit.
V bezprostřední blízkosti moderní „mall Posnania“ byl vytvořen (http.www.posnania.eu) s 100.000 metrů čtverečních maloobchodních prostor, postavený APSYS Polska, s investičním objemem 290 milionů €
Nemovitost se nachází v budově z oblasti 60ha.
Přitažlivost staveniště mluví jeho umístění v rámci města, v povodí 40.000 obyvatel, hustota populace je 7800 / sq km, snadný přístup k městské dopravy, dálnice a dálnice A2 (Berlin-Poznaň, Varšava).
800m od tzv je „Malta jezero“. Jedná se o velmi populární a oblíbené rekreační oblasti města. Na jezeře Malta najdou evropské a světové šampionáty v různých vodních sportů místě (http://malta.poznan.pl). K dispozici je také největší polský Aqua Park "Therme Malta" (http://termymaltanskie.com.pl).
Oblast kolem jezera Malta nabízí celou řadu rekreačních aktivit pro rodiny s dětmi: horolezecké les, sáňkařskou dráhu a sjezdovku (po celý rok), Schmallspurbahn do zoo, restaurace.
Od 25. let je de Malta Podívejte se na místo pro divadelní festival (http://malta-festival.pl)

vzdálenosti:

- staré město cca 2,6 km
- Mezinárodní a národní Fair Poznaň 6,5 km
- vedle tramvajové zastávky ca0,3 km
- Nejbližší autobusová zastávka 0,2 km
- předávací stanice na autobusových a vlakových linek asi 1 km
- letiště Poznaň zhruba 12 km
- přístup k dálnici A-2 Krzesiny 4 km

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB