Prodat Hrad, Kobylniki, Wielkopolskie, Polsko, Kobylniki

Prodat - Cod. 28470

  • Typologie: Hrad
  • Oblast: 60000 m²
  • Pocet pokoju: 21
  • Podlazí: 2

1.Zaklad INFORMACE

Hrubý dům podlahová plocha - cca. 1.200 m2
Čistý dům vnitřního prostoru - cca. 1.050 m2
Plocha nemovitosti - více než 60.150 m2 (6,168 ha) parku a okolní zahrady
Umístění - Kobylniki, Greater Poland, Polsko Central Europe - cca. 260 km východně od Berlína, Německo
Nemovitost pronajímatel - Soukromý majitel

Navrhl jeden z největších polských architektů Zygmunt Gorlewski, Palác byl postaven v roce 1886 pro Tadeusz Twardowski, polský šlechtic a pronajímatelem. Tento vynikající stavba představuje podstatu neo-renesanční architektury: syrové zděných fasád s podrobnostmi pískovcových a strmé střechy s četnými vrcholky, věže a komíny; přispívají ke proslulostí paláce.
Interiéry patří velké prostory s pozoruhodnými headrooms, autentické tvarované římsy, nejlepší omítek a kamenné krby. V objektu se nachází impozantní příjezdovou cestu vedoucí k paláci, v sousedství stáje a ohromující velký park s rybníkem s ostrovem, které společně vytvářejí neuvěřitelný dojem na přijíždějící hosty.
V roce 1990 budova byla kompletně rekonstruována a vybavena moderními službami, stávat se soukromý hotel. Nemovitost se nachází v docházkové vzdálenosti od národní lesy (přibl. 350 yardů), vhodný pro jezdeckého nadšence pěší. Národní park Notecki, která je známá pro své úchvatné krajiny je jen pár minut jízdy autem.
V těsné blízkosti severní části pozemku je velká stáje komplex znárodněn v roce 1946. Současný majitel nemovitosti je v ú rekultivace tuto oblast, a jakmile úspěšný, bude nabízet k prodeji, prioritou pro kupujícího.

2.ADDITIONAL INFORMACE

Stavebnictví - kompletně zrekonstruovaný pozinkovaný ocelový střešní krytiny, všechny krokve ve skvělém stavu. Špaletová okna se středním zasklení v celém domě.
Plant pokoj - dvě ropné palivo Wiessmann kotle s hořáky Weishaupt poskytující ústřední vytápění a přípravu teplé vody. Záložní generátor elektřiny (diesel) na zahraničním rostlin domě na okraji pozemku.
Služby - odměřená rozvody vody a elektriky; ústřední topení s radiátory v celém majetku; drenážní systém s žumpy; telefonní linka (měď); širokopásmového připojení;
Ostatní - objekt je v současné době zařízené. Stávající hotelový nábytek a komerční kuchyňské zařízení (v současné době slouží bar a hotelovou restauraci)

3.LOCATION

Palace se nachází ve městě Kobylniki, Greater Poland, centrální Západní region Polska, cca. 40 km (45 minut jízdy) od Poznaně, jednoho z největších měst v Polsku a cca. 260 km (02:45 hod drive) od Berlína, Německo.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB