Prodat Panský velkostatek, Krakow, Małopolskie, Polsko, Majówny 6a

Prodat - Cod. 30544

  • Typologie: Panský velkostatek
  • Oblast: 440 m²
  • Pocet pokoju: 14
  • Podlazí: 2

K prodeji majetku skládající se ze dvou domů umístěných na úhledné, oploceném pozemku na plochu 1181 m2 v zelené a klidné části Krakova Olszanica. Místo podařilo s krásnými stromů, keřů a květin. Přístup na stránky po asfaltové silnici, dobré dopravní spojení do ostatních částí města - ve vzdálenosti 130 m se nachází autobusová zastávka s linkami 152,252,352,902. V Olszanica je také rychlík Balice- Kraków Main (Galeria Krakowska) - Wieliczka (Solný důl), který umožňuje přístup k hlavnímu nádraží za 15 minut! Velmi dobrá dostupnost do centra s autem. - Asi 10-15min, a snadná cesta na dálnici.

Objekt se skládá ze dvou samostatných budov: rodinného domu o rozloze. použijte přibližně 260 m2 (50m2 podkroví) navrženy a hotové tím, že maluje Academy absolvent a menší, rodinný dům o výměře. cca 180 m2 (rozšiřitelná), kde spodní dvě velké garáže s celkovou plochou. 90 m2 (pro 4 auta), a horní část obytného / služby.

Hlavní budova z roku 1987 rozšířil na konci 90. let. V roce 2005 byl příjem expanzi. Obvodové stěny postavené z keramických cihel, izolací 10 cm polystyren, střechu pokrytou asfaltem. Dlaždice kde nahrazena fasády v roce 2012. Podlaha je pokryta keramickými obklady, v jedné ložnici je dřevěná podlaha. Dům je velmi prostorný, funkční uspořádání pokojů:

V přízemí: obývací pokoj s krbem, jídelna, velká vstupní hala s malou šatnou, 2 pokoje, kuchyň, koupelna, technická místnost. hh., kotelna. Z jídelny se otevírá na terasu a zahradu.

V prvním patře se nachází velká dílna, prádelna, WC, 2 ložnice, šatna, koupelna plochy. 25 m2. Ode dveří ateliéru do podkroví této oblasti. cca 50 m2 a malá terasa s výhledem do zahrady.

Celý je ukončena velmi originální, s důrazem na každý detail. Nábytek navržený a vyrobený na zakázku, ručně přenášeny keramiky na zeď v koupelně nebo přes standardní výškou místností jsou jen některé z výhod tohoto domu.

Druhý dům postavený v roce 2001. S keramických cihel. Nad garáží je byt, který by mohl sloužit jako studio / kanceláři cca. 90 m2. Skládá se z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, koupelny a předsíně. Plynové ústřední topení. Přímo v přední části budovy směrem do ulice je také 6 parkovacích míst. - Budova také ideální pro pronájem.

Můžete zvětšit zahradu přes re-buy Další přilehlým pozemkem cca 8 akrů. V ceně je zahrnuta další připojení vody pro zavlažování (levnější tarif) vyrobený v roce 2014. Ústřední plynové topení z pece Buderus. Kromě toho, centrální vysavač.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB