Prodat Jednopokojový, Krakow, Małopolskie, Polsko, Westerplatte 4/4

Prodat - Cod. 40167

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 80 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 1

Krakov, na prodej: nadstandardní byt, první patro v činžovním domě z 19. století vedle Planty, přímo v centru města. 3 minuty chůze od náměstí, 2 minuty od hlavního nádraží a 1 minutu od Galeria Krakowska. Ideální místo pro život v Krakově nebo bezpečné kapitálové investice.

Byt je asi 80m². Byl stylisticky zrekonstruován a zachoval mimo jiné 100leté dubové parkety a dřevěné dveře. Byt má praktické uspořádání, je prostorný, světlý, s vysokým stropem (4-4,05 m), velmi reprezentativní. Chodba lemovaná žulou s vyhřívanou podlahou vede do jednotlivých místností: velký obývací pokoj (35 m²) se dvěma okny s výhledem na Planty, ložnice (30 m²), kuchyň s balkonem a koupelna.

Kromě toho mají tyto dvě místnosti rozložení podobné enfilade. Dveře typu enfilade mezi ložnicí a obývacím pokojem jsou v současné době uzavřeny pohyblivou zrcadlovou skříní v ložnici. Enfilade lze kdykoli obnovit vyjmutím skříně.

Okna ložnice mají výhled na stěnu protilehlé budovy plně zakryté zeleným břečťanem. Na podzim z obou stran bytu jsou vidět všechny odstíny zlata a červených listů.

Z chodby můžete také vstoupit do malé, ale pohodlné koupelny a kuchyně. Z kuchyně můžete vystoupit na poměrně velký balkon. Na chodbě av kuchyni je mnoho vestavěných úložných míst. K bytu náleží také nevykostěný suterén v budově.

Byt byl zařízen stylově a prošel celkovou rekonstrukcí: sto let staré dubové parkety byly doplněny a zaskleny; Byly nainstalovány stylisticky kompatibilní osvětlení a nové plynové topení. Nábytek je stylizovaný (postel Chesterfield v šedém sametu 180x220 a dřevěné noční stolky s žulovými deskami v ložnici) nebo po rekonstrukci (kulatý stůl, židle čalouněná sametem, konferenční stolek v obývacím pokoji). Nové koberce s květinovými vzory.

Kuchyň je zařízena v klasicistním stylu s porcelánovými držadly, s lehkými žulovými deskami. Zahrnuty jsou domácí spotřebiče, jako jsou: lednička Liebherr, myčka Smeg, indukční varná deska Samsung a trouba.

Byt nebyl nikdy pronajat, je tichý a teplý. Nájemní dům vyžaduje měsíční platbu ve výši 250 PLN, která mimo jiné zahrnuje fond obnovy budovy.

Budova je zrekonstruovaná a dobře udržovaná, přičemž ostatní byty vlastní dlouhodobí obyvatelé, vlastnické vztahy jsou regulovány a transparentní. Efektivní správa fondu obnovy umožnila letos renovovat a malovat hlavní část schodiště.
Prodávám to s těžkým srdcem kvůli virové krizi a osobnímu neštěstí. Nechci sjednat cenu. Dávám přednost přímým kupcům bez zprostředkovatelů.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB