Prodat Hotel, Miedzybrodzie Bialskie, śląsk, Polsko, Medykow 6

Prodat - Cod. 26896

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 10 m²
  • Pocet pokoju: 19
  • Podlazí: 3

Hotel u vodopádu - 1 ha, hory, les, jezero, řeka - Międzybrodzie Bialskie, Polsko
720,000 USA
Hotel má 20-letou tradicí a to funguje velmi dobře, po rekonstrukci! U vodopádu, lyžařské vleky, kabel vlak na Zar Mountain!
Hotel nabízí: dovolená, školení, svatby, rehabilitace, školení
Objekt může být použit jako zdravotní středisko, soukromých kanceláří (oddělené domy), nebo domov důchodců, zdravotnickém zařízení, domů s pečovatelskou službou
Obecně: Rozloha: 985 m2 Zastavěná plocha: 325,5 m2 terasa: 57 m2
Budova byla renovována a má nová plastová okna, přední boční pohled severage, elektřina, vybavený koberce, dlažba v konferenčních místnostech. Buildig má vlastní zdroj vody a 2 studny.
K hotelu patří: 10 malých domů (2 pokoje s koupelnou a kuchyní) - 36m2 každý Tenisový kurt postavený v roce 2013 Grill House s krbem Playground postavený v roce 2015, restaurace s italskou pizzu (nejlepší v regionu)
Hotel: 8 pokojů s možností 1 přistýlky s balkonem a koupelnou 7 pokojích s 2 lůžky s balkonem a koupelnou 2 pokoje se 4 lůžky s balkonem a koupelnou 1 Studio s 2 - pokoje s koupelnou byt s 2 pokoje a kuchyň Konferenční sál / Restaurace Vybavení pokojů: 102,9 m2 Konferenční místnost / bar: 80 m2 Billard, Ping pong Sauna SPA Parkoviště WLAN, SAT TV
Atrakce: Zywieckie Lake, plachtění, windsurfing, šlapadla, horské stezky, cyklistika, lyžování, lyžařské vleky, tenis, jízda na saních, koně, mnoho restaurací Blízko k Bielsko Biala, Zywiec, Krakově.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB