Prodat Domek, Swierklaniec, śląsk, Polsko, Orzech

Prodat - Cod. 29090

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 330 m²
  • Pocet pokoju: 7
  • Podlazí: 2

ATRAKTIVNÍ HOUSE (super pohodlný) v Swierklaniec!
Elegantní a moderní rodinný dům (3 patra) o celkové rozloze 330 m2 (užitná plocha 285 m2) se nachází na pozemku o dané oblasti. 706 m2. se nachází ve velmi atraktivní části slezské aglomerace - Swierklaniec. V bezprostřední blízkosti jsou obchody, lékařské ordinace, školky, školy a další body maloobchodu a služeb, stejně jako veřejné dopravy. Asfaltová cesta, chodníky dlážděná kameny. Klidné a tiché prostředí s perfektní kombinací obou centra Piekary Slaskie a dálnic.
Budova s ​​plnou suterénu, ve sklepě: 2x pokoj plus fitness centrum a kulečníkem a garáž pro dvě pozice. V přízemí: hala, prostorný obývací pokoj s krbem propojená s kuchyní a výstupem na terasu a do místnosti, koupelna a kanceláře. Kuchyňská linka postavený a vybavený moderními domácími spotřebiči. Na podlaze: 3 pokoje (každý s balkonem), šatnou a koupelna a malá místnost ekonomiky. Každé patro je cca. 110 m2. V podkroví: jeden otevřený prostor pro přizpůsobení dle vlastního uvážení (cca 60m2..). Podlahy z vysoce kvalitních panelů a dlažba. Dřevěná okna s nádherným okenicemi. Valbová střecha pokrytá keramická dlažba. Sádra pro stavební účely pokryté ornamenty slínku cihly. Část pozemku vydláždila, zbytek je krásná zahrada. V zahradě: dřevěný altán. pevný plot a automatická vrata. Celá vybavena plynovým ústředním topením a krbem s distribucí 2 místnosti na podlaze. Všechny povrchové materiály, high-class dům vkusně zařízené a obyvatelné okamžitě. Lokalita vhodná pro rychlý přístup ke každé straně slezské aglomerace. DOPORUČUJEME !! 1

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB