Prodat Hotel, Cracovia, Małopolskie, Polsko, Paszkówka 37

Prodat - Cod. 24182

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 3000 m²
  • Pocet pokoju: 41
  • Podlazí: 5

Paszkowka Palace se nachází 30 km od historického centra Krakova, v malé, půvabné vesnici Paszkówka. Na ploše 4,5 ha, tam jsou dvě historické budovy obklopené anglickým parkem s romantickými uličkami více než 100-rok-staré lípy a habru. Pro více informací o nemovitosti v www.paszkowka.pl/opis

Hlavním lákadlem památníku je nádherný palác, postavený v devatenáctém století Felix Księżarski v neo-gotickém, v anglickém stylu. Po devastaci druhé světové války a období komunismu, byla budova kompletně zrekonstruována a od roku 1999 pro činnosti na luxusní hotel a konferenční centrum.
Palác má čtyři podlaží: přízemí, dvě patra a podkroví, které tvoří více než 2000 m2 plochy. V přízemí se nachází přijímací hala, kuchyňský kout s plně vybavenou kuchyní, starožitné restaurace pro 90 hostů, a anglický bar s prostorem pro 40 hostů.
První patro obsahuje čtyři místnosti a možnost pořádání - místnosti, které pojmou až 300 hostů, 3 komory a moderní byt majitele o rozloze 100 m2. Ve druhém patře se nachází 10 pokojů s stylovým nábytkem. Některé stromy v přírodě se nachází v samostatně stojící vinný sklípek. V souladu s normami Evropské unie Palace Paszkówce je klasifikován jako čtyřhvězdičkový hotel.
Tento hotel se nachází vis-a-vis paláce v budově původně postavené jako sýpka. Po renovaci je další ubytovací zařízení pro paláce. Budova má rozlohu 900 m2, 5 podlaží, 27 pokojů ve standardní 3gwiazdek. V přízemí se nachází fitness centrum, sauna a ekonomická základna. Venku, zatímco venkovní bazén s vyhřívaným bazénem a vířivkou. Hned za bazénem rozšiřuje zelenou plochu 1,5 ha s rybníkem a vytvořili na ostrově. Rybník vymezuje jižní hranici areálu.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB