Prodat Domek, Piaseczno, Mazowieckie, Polsko, Wiśniowy Ogród 5, 05-503 Bąkówka

Prodat - Cod. 40877

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 390 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 3

JEDINEČNÝ DŮM V POLSKU, V BLÍZKOSTI Varšavy, NA PRODEJ
Unikátní rodinný dům postavený na základě individuálního projektu, velmi promyšlený, funkční a pohodlný. Obýván v listopadu 2011, na hranici Bąkówky a Głoskowa Letniska, obec Piaseczno, vojvodství Mazowieckie, Polsko, na atraktivně zařízeném pozemku o rozloze 1101 m², ve velmi klidné a malebné oblasti, jen 30-40 minut od centra Varšavy . Dům je dvoupodlažní dům s podsklepením a garáží pro dvě auta. Užitná plocha domu je 251 m2 + 135 m2 suterén. Dům je zasazen do krásně zdobené a upravené zahrady s mnoha zajímavými výsadbami, více než 200 rostlin zkrášluje prostor, včetně měchýřů, tulipánů, hortenzií, třešní, růží, tisů, rododendronů, koutku s ovocnými keři, jako jsou americké borůvky, kavkazské borůvky a rybíz, kdoule, angrešt, lesní jahody a další. Celá zahrada je hydratovaná a osvětlená, je zde určené místo pro táborák a prostor s houpačkami pro děti. Na hranici terasy a zahrady se nachází kulatý, osvětlený bazén o průměru 7,3 ma hloubce 1,32 m, zasazený do terasy (63 m2) a zahrady, která díky 5 m široké skládací dveře posuvné na oblouku, vytváří s terasou jeden prostor o rozloze více než 140 metrů čtverečních. V přízemí domu se nachází kuchyň (15,77 m2) s velkým oknem na východ-jih, vybavená kamennou pracovní deskou, troubou, myčkou, lednicí vedle sebe, indukční varnou deskou, mlýnem dvoukomorové umyvadlo, poté otevřený prostor jídelny s krásně osvětlujícím oknem na jižní straně, kancelář s terasou (17,72 m2), šatna (2,6 m2), koupelna se sprchovým koutem (4 m2), předsíň s velkou šatna a hala oddělená širokými dveřmi (9 m2)) a prádelna (6,5 m2). Ozdobou obývacího pokoje je krb s panoramatickým sklem a vodním systémem, který ohřívá celý dům v chladných podzimních a zimních dnech, a velmi originální schodiště z masivního ohýbaného dřeva. Na podlahách jsou kamenné dlaždice, které se v obývacím pokoji sofistikovaně kombinují s parketami z exotického dřeva. V prvním patře jsou tři ložnice (plochy od výšky 1,90 m): 38 m2, 16 m2, 17 m2. Největší hlavní ložnice (38 m²) s koupelnou vybavenou bidetem, toaletou, vanou a sprchou (8,60 m2) a šatnou (5 m2) má velké krásné okno s obloukem směrem na jihozápad a balkon s výhledem zahrada a bazén. Další dvě ložnice mají samostatnou koupelnu, 5,5 m2. V suterénu se nachází sklad, multifunkční místnost s barem, posilovna - tělocvična, sauna a technické místnosti. Střecha s volnými oky, velká střešní okna, pokrytá keramickými taškami.
Celý dům je dokončen s důrazem na detail, s použitím vysoce kvalitních materiálů. Dům má centrální vysavač, speciální tunel pro přepravu prádla do prádelny a mnoho dalšího vybavení. Celá budova je vybavena podlahovým vytápěním a přídavnými elektrickými ohřívači v koupelnách. Dům má profesionální zabezpečovací systém s neustálým dohledem kamer, všechny brány jsou ovládány jedním dálkovým ovládáním.
Detaily interiéru vytvářejí dojem, že nejsou náhodné, vytvářejí jedinečný a individuální charakter a promyšlené uspořádání pokojů a vybavení poskytuje vysoký komfort bydlení, díky čemuž je v tomto nádherném domě potěšením zůstat a odpočívat s krásnou zahradou.
Umístění domu je velmi výhodné. Do centra Varšavy 30-40 minut; na letiště 20-25 minut; cesta S-7 8 min; lékárna 5 min; pošta 5 min; základní škola a mateřská škola 3-5 min; lékařská klinika 3 min; dětské hřiště 3 minuty; Americká škola ve Varšavě 20 min; cizojazyčná škola 1 min; nákupní centrum 15 min; nedaleké obchody a kosmetické salony 1-3 min; v okolí je několik cvočků a terénní dráha, motokáry a motokros, stejně jako mnoho dalších atrakcí a vybavení.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB