Prodat Domek, Konstancin-Jeziorna, Mazowieckie, Polsko, Lipowa

Prodat - Cod. 42217

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 314 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 0

NOVÉ BYDLENÍ, KTERÉ BUDOU PŘIPRAVENY v letošním roce.

Prodej ve dvou variantách:
1. Připraveno pro samodokončení - vývojový stav, nedokončeno.
2. byt připravený k nastěhování, určíte a odsouhlasíte projekt vnitřní úpravy, zařídíme dle vašeho vkusu nebo navrhneme vlastní řešení. Projekt se připravuje individuálně.

OSIEDLE
Usedlost je unikátní, s neopakovatelným moderním vzhledem, navržená tak, aby budovy splývaly s okolní zelení a panoramatické prosklení navozovalo dojem celistvosti a propojení domu se zahradou. Na výběr máme z několika dalších domů. Jedná se celkem o devět domů. Celý oplocený, s 24hodinovým monitorováním, kontrolou vstupu, každý dům s videotelefonem.

DŮM
Tento dům má obrovské prosklení vysoké asi 2,9 m a výšku místností v každém patře. V prvním patře je výška pokojů až 3,05 m, mezipatro 3,17 m a první patro 2,96 m. V hale, kde jsou schody, je výška až 6,5m. Eleganci domu dodávají prvotřídní velká okna a krásné skleněné balustrády na terase. K dispozici je sedm pokojů.
Rezidence má vlastní zahradu 380m2 a je situována na pozemku o velikosti 700m2.
Domy jsou vybaveny rekuperačním systémem, plynovým vytápěním a podlahovým ohřevem vody.

UMÍSTĚNÍ
Poloha sídla přímo na hranici Varšavy znamená rychlou dostupnost do Varšavy a zároveň do centra Konstancinu a části letoviska. Ve vzdálenosti 200 m máme autobusovou zastávku a přístup do Ursynówa na metro Kabaty je asi 15 minut. Výjezd z města ve všech směrech zajišťuje Varšavský jižní okruh S2, dostatečně blízko, aby se na něj dalo rychle vjet a dostatečně daleko, aby hluk obyvatele nerušil. V okruhu kilometru máme četné obchody a trhy,

Vzdělávání: kolem velkého výběru veřejných a soukromých mateřských škol, základní škola na Bielawské ulici a soukromé: American School of Warsaw, No Bell School., Canadian The International School, British British Primary School, German Willy Brandt Schule, International European Škola, Polská britská akademie ve Varšavě, Neveřejná základní škola Varsovia a Střední škola Akademeia.

Ve vzdálenosti 3 km se nachází Lázeňský park v Konstancině s promočními věžemi solanky, půvabnými kavárnami a místy k procházkám. Konstancin je také četné lesy, blízkost řeky Visly, místo pro koncerty, setkání a lázeňskou atmosféru. Zároveň na varšavské straně máme blízko botanickou zahradu, stejně jako bazény, tenisové kurty, četná SPA a další atrakce.

NENÍ PROBLÉM S KOUPÍ DOMU LIDEM, KTERÉ NEMAJÍ POLSKÉ OBČANSTVÍ.

Postaráme se o celý proces nákupu.
NAKUPUJETE PŘÍMO OD VÝVOJÁŘE – neplatí se žádná provize ani PCC daň.

Zveme vás k osobní návštěvě tohoto místa. Rádi Vás provedeme i dalšími domy dle Vašeho výběru v tomto projektu.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB