Prodat Vila, Grunwald, Warminsko, Polsko, Gory Lubianskie

Prodat - Cod. 41334

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 750 m²
  • Pocet pokoju: 10
  • Podlazí: 3

Góry Łubiańskie, obec Grunwald, poviat Ostróda - venkovské sídlo.
Na první pohled nádherné a nádherné venkovské sídlo. Impozantní celková plocha domu, 750 m2, a jeho dispozice zajišťují více než pohodlné bydlení nebo komerční využití. Přízemí: velký obývací pokoj s krbem a jídelnou, 2 kuchyně, komora, koupelna, prádelna, sauna. První patro: rekreační místnost s kulečníkem a stolním tenisem, dalších 5 pokojů, technická místnost. Podkroví: 3 pokoje, 2 koupelny, společenská místnost, komora. Obecně máme k dispozici 8 pokojů, z toho 4 s vlastní koupelnou, navíc jsou na chodbách 3 koupelny. Na pravé straně budovy je se samostatným vchodem byt pro správce nemovitosti o výměře 100 m2, sestávající ze: 2 pokojů, kuchyně, koupelny, kotelny. Objekt je částečně podsklepený s kamny na topný olej. Podlahové topení v přízemí a v koupelnách vedle ložnic. Zbývá velká část bytového zařízení. Další kamna na uhlí se nacházejí v nádherné hospodářské budově pokryté keramickými dlaždicemi a navíc: 3 stánky pro koně, sedlová místnost s toaletou, 2 místnosti pro zvířata, 2 sklady, stodola, kotelna. Nad stájí je další byt se 2 pokoji, kuchyní a koupelnou. Další budova s garážemi, skladem a přístřeškem pro auto. V zahradě velký altán s rozsáhlým grilem a rybník vedle něj. Milovníci zdravého jídla ocení ovocný sad, skleník a prostornou zeleninovou zahradu. K dispozici je sportovní prostor pro hraní fotbalu, basketbalu atd. Parkovací místa pro 8 aut. Inženýrské sítě: voda, elektřina, kabelová TV, internet, telefon, kanalizace, septik. K jezeru Lubień je to 120 metrů a po silnici 300 metrů. Zde uvedená nabídka k prodeji je pro jeden pozemek o rozloze 0,98 hektaru, na kterém se nacházejí hlavní budovy. Pouze kupující rezidence může koupit nebo pronajmout přibližně 18 hektarů orné půdy.
Přístup cca. 7 km na rychlostní silnici Varšava - Gdaňsk, 180 km do Varšavy a 160 km do Gdaňsku. Necelé 3 km na slavné Grunwaldské bojiště.
V červenci 1410 se v našich polích a na okraji Łubieńského tábora před slavnou bitvou utábořila spojenecká polsko-litevská armáda.
K tomuto místu nelze více psát - stačí se přijít přijít podívat sami! Jste zváni.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB