Prodat Domek, Orzesze, Slask, Polsko, Śląskie, Mikołowski (pow.), Orzesze

Prodat - Cod. 26581

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 380 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 1

Polský Compass nabízí domy na prodej v krásném a klidném prostředí v Orzesze. Celková plocha činí 380 m2. Bungalov s podkrovím, samostatně stojící. To bylo vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů. Pro dokončení a interiéru byly použity zajímavé architektonické řešení.
Velikost: 380 m²
Plocha pozemku: 1000 m²
V přízemí se nachází vstupní chodba, kuchyň propojená s velkým obývacím a jídelním koutem s přístupem na taras.Kuchnia je plně vybaven high-end spotřebiči (myčka 60cm Bosch, 180 cm chladnička Electrolux, Electrolux indukční varnou deskou, troubou a mikrovlnnou troubou Samsung). Z obývacího pokoje můžete jít do dětském pokoji, který je vybaven velkou skříň v zabudowie.Obok pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem vybaveným a samostatné WC. Na celé ploše přízemí lemované s mramorovými obklady a podlahovým vytápěním je používán.

Na podlaze jsme se vstoupit schody osvětlené LED lampy. K dispozici je velký obývací pokoj s možností ji rozdělit do dvou menších a ložnice se šatnou a prostornou koupelnou s vířivou vanou a toaletou.

Dům byl postaven s velkou pečlivostí tradiční technologií s keramickou cihlovou Wienerberger. Střecha super Isoover vlněného mat Hip 30cm, černý keramický kachlová BRASS společnosti. Akryl vnější omítky na tepelně izolační polystyrenové 20 cm grafitové lambda 0,031. Sádrové omítky a kartónové dekorační desky na podlaze - omítka. Okapy a svody Plastová okna, stejně jako vysoce kvalitní práce ze dřeva. Vstupní dveře proti vloupání. Garáž má automatickou bránu s dálkovým ovládáním a je určen pro dvě auta. Venkovní terasa je dlážděna dláždění, obklopena betonovým plotem.

Celý je vytápěn tepelným čerpadlem v Atlantiku (podlahové vytápění + jednotky fan coil v technické místnosti. Roční náklady na vytápění domácností a bezúdržbový systém teplé vody, je 3000 zł). Patří mezi ně instalaci TV, Wi-Fi připojení na internet a vysokorychlostní optické vlákno s velkým potenciálem pro cenu.

Rozvinutá pozemek chaty, dětské pískoviště, skluzavka a houpačka a rybník (35 tis. Litry zásobeného vytvořil film o tloušťce 1,1 mm), s kaskádou kámen, hodně ovocných stromů a více než 60 jehličnanů.

Celá vesnice je obklopen krásnými lesy a zelené louky, snem pro pěší turistiku a cykloturistiku. To se nachází v klidné oblasti, která je v současné době budovat nové domy. Zároveň daleko je škola, školka, historický kostel, poliklinika a nákupní čtvrti. Skvělá lokalita, snadná dostupnost Mikołowa (21 km), Zory (14 km) Rybnik (17 km) a kanců (22 km).

Polský Compass Londýn
Naším hlavním cílem je splnit očekávání zákazníků, pokud jde o služby:

Realitní činnost
Finanční služby, půjčky
Oceňování nemovitostí
Geodetické služby
Služby ve stavebnictví
Výstavba bydlení
Stavební a opravné služby
Pojištění
Využijte našich služeb a ušetřit svůj čas, můžete získat důvěru, když vidíte, jak naši odborníci a zástupci polské Compass bude vykonávat externě zajišťované služby s odbornou péčí, v profesionálním způsobem, a co je nejdůležitější - trezor.

Navštivte naše webové stránky www.polishcompass.pl

Obsah tohoto oznámení nepředstavuje nabídku ve smyslu občanského zákoníku.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB