Prodat Domek, Czestochowa, Silesia, Polsko, Kusięta

Prodat - Cod. 31816

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 246 m²
  • Pocet pokoju: 7
  • Podlazí: 1

Máme pro vás výjimečnou nabídku - nádherný dům na prodej ve stráženém domě asi 12 kilometrů od centra města Czestochowa nedaleko Olsztynu - krásné městečko se starožitným středověkým hradem, které se táhne nad městem.

Rezidence se nachází v krásné oblasti krajinného parku Orle Gniazda, uprostřed nádherných lesů a vápencových skal. Intimní a útulné prostředí poskytuje svým obyvatelům spoustu klid a pohody a nabízí dobrou příležitost dojíždět a cestovat zároveň. Jeho jedinečné kouzlo přimělo několik cizinců, aby se zde usadili v Polsku.

 Dům byl postaven v roce 2001. Nejkvalitnější materiály byly použity jak při výstavbě, tak při dokončování - tak je životní úroveň vysoká a může být použita také jako místo pro život pro velkou rodinu a reprezentativní nemovitost pro podnikání . Zařízení je vybaveno klasickou elegancí s rustikálními přízvuky, které vytváří útulný pocit pohody a pocit klidu - zejména v kombinaci s celou zelení v okolí.

Celá plocha tohoto místa je více než 1700 m2 (s chodníky a zahradou).
Plocha domu je cca. 200 metrů čtverečních. V přízemí se nachází veranda, prostorná hala s odděleným úložným prostorem, koupelna s WC a sprchovým koutem s hydromasážní sprchou, předsíň s vestavěnými skříněmi, samostatná komora pro více použití, světlá jídelna spojená s Kuchyň a malou komorou, široký a prostorný obývací pokoj s kachlovým krbem (lze využít i pro vytápění) a přístup na terasu v zahradě.
 První patro obsahuje halu, obrovskou koupelnu s WC a prádelnu a 3 ložnice, z nichž dvě mají balkon a jedna má šatní skříň. K dispozici je také úschovna v podkroví se sníženým žebříkem a malým pokojem nad garáží, vhodným například pro počítačovou laboratoř nebo malou kancelář. Dům nemá suterénu. Keramické střešní tašky, dřevěné dveře a okenní rámy (dubové dřevo). Ústřední vytápění s plynovým zařízením a podlahové vytápění v obou koupelnách, kuchyni a jídelně.
 Velká garáž se nachází v přízemí se samostatným vchodem. Před domem je místo pro parkování alespoň 3 vozů.

Zahrada je rozdělena na část, která byla navržena profesionálním zahradníkem (obsahuje spoustu nádherných rostlin a stromů a má vlastní zavlažovací systém) a část, která zůstává nezměněnou oblastí přírodního lesa, který se rozrůstá. Dřevěný krytý altán pro uložení věcí. Všechny chodníky z odolné, žulové kostky. Kamenný plot s dřevěnými prvky.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB