Prodat Zemědělský statek, Opole- Dąbrówka Dolna, Opolskie, Polsko, Święcińska 49, Dąbrówka Dolna

Prodat - Cod. 40752

  • Typologie: Zemědělský statek
  • Oblast: 22500 m²
  • Pocet pokoju: 20
  • Podlazí: 0-1

Musíte to vidět a nemůžete odolat tomu, abyste tam zůstali. Ráj pro milovníky koní, rybáře a „lovce fotografů“ jedinečné flóry a ptáků, je to velká investice pro zájemce.

Tato nemovitost se svými budovami a přilehlými pozemky má obrovský obchodní a servisní potenciál.

Dotyčná nemovitost se nachází v klidné, okouzlující lokalitě uprostřed přírody. Klimatické podmínky patří do klimatické země Odry. Vegetace je velmi bohatá, málo degradovaná lidmi, což poskytuje další výhodu a zvyšuje atraktivitu nabízeného stanoviště. Rozsáhlé lesní komplexy, údolí řek a rybníky nabízejí četné formy odpočinku a relaxace v charakteristickém prostředí rostlin, ptáků a zvířat. Ze vzácných rostlin zde najdeme křídlatku - rostlinu zařazenou na polský červený seznam v kategorii NT. (Blízko ohrožení). V okolí je také mnoho druhů zvířat, ryb a ptáků. Červený a černý drak, orel mořský a mnoho dalších vzácných druhů. Celé to probíhá v dobrém zemědělském stavu, vytváří nádhernou atmosféru s okolním lesem Stobrawského krajinného parku. Podnebí a infrastruktura (asfaltová silnice, elektřina, voda) poskytují širokou škálu zemědělských a environmentálních činností podporovaných dotacemi EU.

Mimořádně atraktivní nemovitost na prodej v Opolském vojvodství.
Nemovitost se nachází na hranici 3 krajů; Namysłowski, Kluczbork a Opole, daleko od průmyslu, s dobrým přístupem DK č. 454.

Objekt je celoročním agroturistickým centrem v krajinném parku Stobrawski na 22,5 ha. Tato nemovitost je daleko od ostatních budov, chráněných lesem, které hraničí s řekou. K nemovitosti patří: kanadský dřevěný dům, dvě ubytovací zařízení se 45 lůžky, stáj, rekreační a užitkové budovy, přístřešky, dílna, louky, rybník o rozloze 1 ha.
Banketní a školicí místnost pro 150 osob s pekárnou na pečení selat / pizzy / chleba atd. (svatby, školení, vzdělávací workshopy, integrační akce). Centrum je otevřené, velmi prosperující, k dispozici je celoroční posilovna, zahradní Eko-lázně (sauna + vířivka), hřiště na plážový volejbal, trekingová kola, vybavení pro vodní sporty atd. V oblasti louky s přímými platbami.

Vše v neustálém používání.

Je možné provozovat jiný profil servisních činností (domov důchodců; hotel pro zaměstnance; pro zvířata: hotel, chov, výcvik; rekreační a výcvikové středisko; lovecký zámeček; stravování atd.) Nebo produkce (zemědělství, lesnictví nebo jiné, např. Tesařské práce atd.) )
Bezprostřední okolí Stobrawského krajinného parku nabízí skvělé příležitosti pro ekologické aktivity podporované několika využívanými programy Evropské unie.
Komunální místnost, ve které se nachází farma a přilehlá zemědělská půda, nemají místní PPL.

Možný prodej veškerého vybavení / movitého majetku umístěného ve středisku, stejně jako zákaznické základny a smluv.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB