Prodat Vila, Poznań, Wielkopolskie, Polsko, Wczasowa Street, Puszczykowo

Prodat - Cod. 27356

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 980 m²
  • Pocet pokoju: 28
  • Podlazí: 3

Big historická vila v blízkosti Poznaň, 260 km od Berlína

Působivý nemovitost byla založena v roce 1907, se nachází v samém srdci národního parku Velkopolského, pouhých 15 km od centra v Poznani a snadno připojit do Německa (A2 Highway, 260 km od Berlína). Obklopen lesy a nádhernou přírodou, registrován jako historické budově pamětihodných (nejlépe daně), v rekonstrukci - může být přizpůsoben individuálním potřebám a různých investic.

980m2 Nemovitosti, 3 patra + sklep, 28 pokojů s koupelnou a některé technické místnosti. Ve XX století to bylo známé jako Villa Lech Luxusní Penzion, známý pro své blahodárné hodnoty mikroklima mezi německými zákazníky. Ideální slot na hotel, nemocnice, léčebny, Lázeňské a wellness centrum, domově důchodců atd (velký přírodní prostředí Národního parku).

Obrovské pozemky, 1,6ha, oplocen s 3 automatických vrátek, lze využít mnoha způsoby (rekreační středisko, volejbal nebo tenisový kurt Et).

2 další budovy: 100 m2 a 200 m2, které mají být použity jako jídelna, konferenční místnost, technické místnosti apod Celý objekt má přístup do kanalizačního systému a vrtaná studna.

Malebná a výhodná poloha, uprostřed lesa, jen 600 m od řeky Warty, s četnými cestami a cyklostezek kolem. Úžasné místo, aby se objevil!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB