Prodat Vila, Kielce, Marzysz, Świętokrzyskie, Polsko, Podmarzysz

Prodat - Cod. 34229

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 320 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 2

Rezidence na prodej o celkové rozloze 320m2, která se nachází v obci Marzysz pouhých 15 km od města Kielce (hlavní město regionu s více než 200 000 obyvateli), na pozemku o rozloze 7000m2.

Dům se skládá z:
PRŮMYSL: velký obývací pokoj (45m2) s krbem a přístup na terasu, kancelářský pokoj, kuchyň se spíží, koupelna, předsíň s šatní skříní, chodba, kotelna, WC.
PODLAŽNÍ ÚROVEŇ: 4 pokoje, koupelna, prádelna, šatní skříň, chodba.
GARÁŽ: velký cca. 40m2, s ekonomickým povrchem spojeným zastřešeným domem s domem.
KONSTRUKČNÍ MATERIÁLY:
Stěny přízemí a dvoupodlažní podlahy z porothermových keramických cihel (25 cm), 10 cm minerální vlny, cihla Porotherm. Komínové stěny v keramických cihelných vrstvách. Vnitřní dřevěné schody, dřevěná okna, vnější dřevěné dveře. Střecha pokrytá keramickou dlažbou, zateplená minerální vlnou. Potrubí a žlaby z měděného plechu. Vnitřní omítky z cementového vápna s povrchovou úpravou ze sádry.
Vnitřní instalace: elektrické, vodní a odpadní, CO a CW - kotel na topný olej a krb s vodním pláštěm s nádrží na horkou vodu (200 l). Podlahové vytápění a panelové radiátory, gravitační větrání, systém ochrany před bleskem, sledování TV, alarm a požární signalizace, interkom.

Utility: voda, elektřina, plyn, kanalizace.

Okolí: Rezidence se nachází na velkém rozvinutém pozemku s četnými výsadbami (ozdobné stromy, jehličnaté stromy), příjezdovou cestou k domu, lemované kostkami, svítícími lampami. V sousedství moderního rodinného bydlení. Atraktivní přírodní prostředí (vesnice ze všech stran je obklopena rozsáhlým lesním komplexem, kousek od nádrže Borów, řeka Belnianka).

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB