Prodat Vila, Jeziora Wielkie, Kujawsko-Pomorskie, Polsko, Gaj 6, 88-324 Jeziora Wielkie

Prodat - Cod. 23489

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 224 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 1

Dům se nachází v malebném místě v obci Gaj, Great Lakes obec, okres Mogilno provincie Kujawsko - Pomorskie.

Popis:
• dům: 3-pokojový různé rozměry a obývací pokoj, samostatně stojící objekt s podkrovním, zastřešení: kamenitá kanadské
• garážová stání s přidruženým ekonomickou složkou celkové ploše 33,10 m2
• Plocha: 4151 m2
• Umístění: venkovská zástavba, blízkost lesa
• nástroje: elektřina, voda, kanalizace

Nemovitost se nachází na okresní silnici s asfaltovým povrchem. Oplocený částečně postavené na pilířích kovové pletivo, pletivo se nachází podél řady plotu. Když kryté parkoviště činžovního domu v žulou, rozdělit ručně, a na chodníku a manévrování ze stejného krychle. Objekt je přizpůsoben potřebám osoby se zdravotním postižením, z terasy typu příjezdové rampy s madly.

Rodinný dům s podkrovní byt se nachází v klidné a tiché oblasti, venkovské oblasti obklopené borovým lesem, který se nachází v přízemí: obývací pokoj, 2 ložnice, kuchyň, jídelna, technická místnost, v horním patře je prostorný pokoj s různé adaptace a koupelna.

Standardní končí: na stěnách dokončovacích s ozdobnými prvky; Na podlaze v pokojích vysoce kvalitní borovice podlahy. V kuchyni, koupelny a jiné místnosti dlažba. V koupelně je dlažba obklady celkem. Hall: dlažba. Krytá terasa lemovaná s keramickými obklady.

Topení CO bytový dům s krbem s vodním pláštěm, krb v obývacím pokoji, podlahové topení části ovladače a regulátory ruční a elektrické, a přes radiátory. Teplá voda - možnost vytápění krbem, výměníku tepla thermocirculation (300 l) a průtok elektrický ohřívač v koupelně.

Objekt otevřen v roce 2010. Na pozemku je zahradní vyrobena podle návrhu jednotlivých prvků zahradní architektury, dobře udržované a pěstěné důvody, na které se vztahuje cesty s povrchem z drti a štěrku fieldstone. Tato stránka je v těsné blízkosti přírodního komplexu jehličnatých lesů-listnaté polesí Miraj, tvoří velmi příznivé mikroklima pro léčbu mnoha různých podmínek, včetně zejména onemocnění dýchacích cest a je obklopen dvěma jezery Wójcińskim a Ostrowski blízkosti Powidz parku.

Cena nemovitosti je vysoce kvalitní kuchyně s domácími spotřebiči a dalších zařízení, které jsou vybaveny obytnou budovu. Velmi dobrá lokalita! V docházkové vzdálenosti je zdravotní středisko; mateřská škola; škola, a také ve vzdálenosti asi 3 km se nachází rekreační komplex - rekreace v Przyjezierze. Nemovitost se nachází v zóně pokrytí všech mobilních operátorů na zajištění bezproblémového přístupu k internetu.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB