Prodat Třípokojový, Wroclaw, Wrocław, Polsko, Turniejowa

Prodat - Cod. 27233

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 128 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 1

Luxusní byt na prodej, 4 pokoje, Wrocław, okres: Krzyki, 1 100 000 PLN

POUZE v naší společnosti! Chtěl bych poradit k prodeji luxusní byt, plocha: 128,13 squeer metrů, na prestižní nové sídliště s názvem "Zielona Etiuda" ("The Green Etude") ve Vratislavi, čtvrti Krzyki.

BYT
Tato vlastnost má velké výhody: obrovský prostor, plný komfort a mimořádné schopnosti interiérového designu dávají možnost vytvořit krásný byt dle osobních potřeb a vkusu budoucího majitele.

Pokoje / komory:
- Velký obývací pokoj s kuchyňským koutem a výstupních dveří na terasu,
- 3 ložnic,
- Koupelna s WC, sprchovým koutem a vanou,
- Extra WC,
- hala.

Výška pokojů: 2,90 m.

Sklep a terasa patří k bytu.

Vysoce kvalitní. Nad kuchyňském koutě je moderní vysoušedlo. Klimatizace v celém bytě. Tam jsou k dispozici videotelefon a monitorování House Estate, bazén a ulice.

Extra společné komor použít pro obyvatele: loundry a sušárna.

Tam je částečně koupil vlastnictví bazénu. Dvě parkovací stání v podzemní parkoviště (odděleného zápisu na hypotečním rejstříku, parkovacích míst a vlastnictví bazénu jsou zahrnuty v ceně bytu).

Ubytovnách
Sídliště "Zielona Etiuda" / "Zelená Etude" patří k nejprestižnějším a mimořádných investic do nemovitostí ve Vratislavi v posledních letech. Mezi obyvateli "The Green Etude" tam jsou zástupci ze světa financí a obchodu, a to jak polští občané i cizinci.

Sídliště "Zelená Etude" byl otevřen v roce 2010. Budovy mají od jednoho do čtyř podlaží. Sídliště je velmi klidné a bezpečné, je to uzavřená a zaručena 24 hodin bezpečnost a ostrahu. Cizinci nejsou povoleny v této nemovitosti (hosté vstup je možné pouze se souhlasem obyvatel). V apartmánech jsou instalovány videotelefony, které by mohly být použity jako sledování a obsahují odkazy na kontakt s bezpečnostní kanceláře, pracovníci employeed v sídlištních, záchrannou službou a instruktorů v bazénu apod Quiet sousedy. Fantastické místo k odpočinku, dobře koncipovaný projekt vypořádání rekreačních a sportovních objektů.

Obyvatelé mají přístup k bazénu, posilovna, sauna, dětské hřiště a další zařízení a prostory pro společné užívání. "Zelená Etude" je přátelský a velmi dobře udržované místo k životu.

UMÍSTĚNÍ
Sídliště patří do okresu Krzyki, v sousedství sídla v centru Vratislavi polského rozhlasu a televize, a nachází se v průměru zúčastnil ulici. Výborná dostupnost do centra města. Efektivní veřejná doprava - tramvaj na náměstí s trhem trvá cca. 15 minut. Výborná komunikace Bielany Wrocławskie a na dalších místech, které patří k velké pěstování obce Kobierzyce (cca. 5-10 minut autem). Velmi blízko dálnice A4 a Wroclawi dálničního obchvatu (AOW nebo A8).

Tato nemovitost je ideální pro pobyt nebo ziskové nájemného investici. Koupě nemovitosti dává velké šance jsou příznivé kapitálové investice.

NABÍDKA K dispozici pouze v WGN Real Estate.

NA PRODEJ DIRECTY: kupující neplatí provizi! Prodávající zaplatí celý plat vložila kancelář.

Chtěl bych pozvat všechny zainteresované zákazníky k prezentaci.

Informace Vlastnosti, byl vypracován na základě výkazů a nepředstavuje nabídku ve smyslu zákona, jsou pouze pro informační účely a mohou být aktualizovány, doporučujeme jejich osobní ověření.

Všechny texty, výkresy, obrázky a všechny ostatní informace zveřejněné na těchto stránkách podléhají autorskému právu. Jakékoliv kopírování, distribuce, elektronické zpracování a přenos obsahu bez předchozího písemného souhlasu je zakázáno.
Všechna práva vyhrazena.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB