Prodat Třípokojový, Poznań, Poznan, Polsko, Podgorna street

Prodat - Cod. 37278

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 215 m²
  • Pocet pokoju: 7
  • Podlazí: 3
  • Majetkové poměry: Good

Budete milovat tento okouzlující, prostorný a klidný penthouse se 3 ložnicemi, technickou místností, plně vybavenou prádelnou s toaletou a obrovským obývacím prostorem s otevřenou kuchyní a jídelnou v centru města! Představte si, že pijete kávu na klidné terase o rozloze 50m2 a zapomeňte na všechny vaše starosti a městské shonu! Byt je v posledním patře třípatrové budovy v nově zrekonstruovaném schodišti se vstupem z dobře udržovaného dvora.

Toto místo se může stát Vaší ideální rezidencí!

Tento zřídka dostupný penthouse vděčí luxusu velkým terasovým oknům jak ze ložnice, tak z obývacího pokoje, dálkově ovládané střešní okna, elektrické žaluzie, podlahové vytápění, klimatizace a obrovskou, plně vybavenou kuchyň s jedinečnou betonovou pracovní deskou. Zároveň dřevěné trámy a bílé malované cihly zdi dávají této nemovitosti nádherný městský podkrovní styl.

Prádelna lze snadno změnit na další koupelnu. Po konzultaci s architektem byste na terase mohli také vytvořit vynikající zimní zahradu, abyste si mohli vychutnat chladné dny.

Nemovitost má výhodnou polohu pro vstup na Staroměstské náměstí a širokou škálu místních obchodů, supermarketů, lékařů, bank, restaurací, obchodů s potravinami, vlakových nádraží, knihovny a pravidelné tramvajové dopravy. Pouze pěšky do světoznámého centra obchodu a umění - Stary Browar. Kromě toho mohou hosté zůstat pár kroků od vás v rezidenci Don Prestige nebo od února 2019 v luxusní Hampton by Hilton.

Byt bude k dispozici po třech měsících od podpisu předběžné smlouvy. V současné době je obsazen nájemcem.
 
Jsme otevřeni pro jednání! Prodej bez agenta.

Kontaktujte nás prosím e-mailem nebo telefonicky

Od pondělí do pátku od 9:00 do 17:00

Agnieszka Arndtová
+33607937618
aa@mrgroup.dk

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB