Prodat Stavební parcela, Wrocław, Dolnoslaskie, Polsko, Powstańców Śląskich 12/26

Prodat - Cod. 41853

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 376120 m²
  • Pocet pokoju: 1
  • Podlazí: 1

Městský projekt k rozvoji. 10 € / m2 netto.

Jsme vlastníky a přímo prodáváme stavební pozemek. Hledáme jednoho nebo více investorů se zájmem o účast na projektu s užitnou stavební plochou 120 000 m2.

Nachází se vedle Wrocławi (Polsko) s přímým přístupem po dálnici S5 (nedávno postavená), což zkrátí dobu jízdy na cca 20/25 minut. ), Město, které bylo vybráno pro nejlepší evropskou turistickou destinaci v roce 2018.

Nemovitost má 376 000 m2 (266 000 m2 městského pozemku + 110 000 m2 dvou jezer).

Možnost připojení prostředků: voda, elektřina, plyn (v případě plynu čekáme na podmínky připojení a náklady).

Stavební plocha, bez poplatků a nároků třetích stran, připravena k výstavbě. Zbývá udělat projekt a získat povolení.

Architekti a geodeti jsou připraveni začít pracovat na předběžném návrhu a provést dělení. Disponujeme kompletní dokumentací, ekonomickou studií projektu, územním plánem, návrhem jednotlivých etap, odhady nákladů, ale i předpokládané náklady stavby a předpokládané zisky. Výborná komunikace a snadná dostupnost po dálnici a následně po státní dálnici činí celou oblast mimořádně atraktivní. S průčelím k silnici 1500 metrů.

V bezprostředním okolí jsou krásné lesy o rozloze více než 500 hektarů s výjimečným bohatstvím fauny a flóry. Vedle údolí Barycz o rozloze 87 000 hektarů.

V okruhu 30 km je celkový počet obyvatel cca 1 200 000, což znamená velký prodejní potenciál.

Wroclaw se stala šestou nejrychleji se rozvíjející regionální ekonomikou v Evropě. Město, kterému dochází nezaměstnanost.
Kromě 150 000 studentů (včetně stipendistů a Erasmu) a téměř 200 000 ukrajinských pracovníků v celém regionu je více než 150 000 zaměstnanců pouze v sektoru služeb (outsourcing, outsourcing podnikových služeb, BPO) a odhaduje se, že více než 200 000 v příštích letech. Všichni jsou potenciálními kupci domů.

Tři důležité pilíře hospodářského růstu Polska pro to, že je největším příjemcem strukturálních fondů celé Evropské unie, jsou vzdělání, investice do infrastruktury a otevírání trhů. Celé toto pozitivní prostředí pro rozvoj podnikání a růst v sektoru služeb motivovalo spekulace s bydlením s růstem nájemních a kupních cen. Nyní musí především tito potenciální kupci a ti, kteří již ve Vratislavi bydlí (což jsou), hledat své bydlení na trzích na okraji města. Expanze nemovitostí (z těchto důvodů) se již pohybuje perimetrem kolem Wroclawi s poloměrem až 40/50 kilometrů. Tento cyklus byl v Evropě zažitý již před 20/30 lety, a proto jsme si ho vědomi.

Polsko má jednu z nejnižších nezaměstnaností v Evropě a je zemí Evropské unie, která se za posledních 5 let ekonomicky nejvíce rozvinula.


Jsme kompletní pracovní tým s profesionálními odborníky na vývoj, řízení, vyjednávání a rozvoj marketingu a prodeje celého projektu.


V případě zájmu o výše uvedenou investici Vám rád poskytnu podrobné informace.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB