Prodat Stavební parcela, Wrocław, Dolnoslaskie, Polsko, Graniczna-Rakietowa

Prodat - Cod. 38110

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 19 m²
  • Pocet pokoju: 0
  • Podlazí: 0

Investiční pozemek o rozloze 2 hektary se nachází ve městě Wroclaw (Muchobór Wielki) v západním obchvatu AOW při studiu podmínek a směrů společného rozvoje pro hospodářskou činnost.

Přístup k pozemku u dlážděné silnice. Dva sjezdy a vstupy do dálničního obchvatu Wrocław ve vzdálenosti 1 km od země, jeden na ul. Graniczna a druhé ulice. Mokronoska.
Utility: plyn na zemi, kanalizace a elektřina 30 m od země.

Část pozemku (asi 2000m2) se nachází v rámci stávajícího územního plánu (závěrečná část z ulice Żwirki i Wigury) určená pro realizaci inkubační sekce ve Vratislavi.

Při studiu podmínek a směrů vývoje v oblasti jednotky E12 (název jednotky - Graniczna-Rakietowa) je oblast definovaná jako oblast AG - průmyslová oblast, ve které existují třídy destinací: univerzální služby, veřejnosti, průmyslu, vědě, infrastruktuře a zeleně.

V blízkosti pozemku jsou zeleninové zahrady a okružní silnice Wrocław. Nicméně, ve vzdálenosti 1 km, obchody (Lidl, Biedronka), restaurace, kostel a lékárna.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB