Prodat Stavební parcela, Boczow, Lubuskie, Polsko, Boczow

Prodat - Cod. 29373

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 1470000 m²
  • Pocet pokoju: 0
  • Podlazí: 0

Vynikající pro rozvoj !!

Umístěny v blízkosti hranic s Německem od Frankfort-Odra, vedle Berlína (1 hodina jízdy autem) a několik kilometrů pouze na dálnici A2 (Berlín-Varšava), tato země 147 hektar je nyní k dispozici pro prodej.

Již není obsazena německých či polských orgánů hraniční přechody jsou nekomplikované bez zastávek a výborné silniční spojení do Německa.

Nákup správný kus nemovitosti je jedním z nejdůležitějších rozhodnutí, které člověk může dělat, a tento kus majetku bude vynikající investice volba. Blok pozemku je připraven k prodeji, stejně jako za rozumnou cenu; bude nepochybně prospěje investora.

Ideální pro nákupní centra nebo kancelářské budovy, 5 hvězdičkový hotel, čerpacích stanic PHM, vily nebo všechny druhy maloobchodního podnikání, tato vlastnost je připraven pro kupující, aby okamžitě držení a začít svůj projekt. Tato země má vysokou hodnotu, pokud máte aktivní zájmy v Polsku a jako doplněk vašeho majetku v Německu.

V závislosti na projektu a výhod, které kupujícímu, může být cena negociable. Stále podle projektu, země lze také pronajmout.

Snímky budou zaslány pouze na vyžádání.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB