Prodat Jednopokojový, GDAŃSK, Gdańsk, Polsko, Nadmorski Dwór

Prodat - Cod. 24102

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 48 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 2

Sídliště Seaside Manor je tichý a bezpečný realitní obsahuje 3 podlaží bytových domů umístěných mezi zeleně v blízkosti krásného parku a přímořské promenády a pláže. Oblast byla dobře plánované a zařídil zeleně, terénní úpravy hřišť a rekreačních oblastí (včetně tenisových kurtů), potěší i ty nejnáročnější. Komplex má fitness klub zahrnující kulečník, finská sauna, parní lázeň, relaxační místnost a menší cvičební plochu.
Moderní a prostorný byt s celkovou plochou 48 m2 se skládá z předsíně (3,5 m2) s rozsáhlými vestavěnými skříněmi, prostorný obývací pokoj (26m2) s jídelnou a kuchyní, ložnice (10 m2), průchozí šatna (3m2) a rozsáhlá koupelna (5,5 m2). Všechny pokoje jsou neprůchozí s posuvnými dveřmi - plné výšky (2,8 m), který zvyšuje pocit prostoru a flexibility. Vnitřní osvětlení s vysokým (plná výška), dřevěných oken, které vedou k velkým balkonem (13,5 m2), s podšívkou dřevěnou palubou se skleněnými zábradlí. Expozice byt - VÝCHODNÍ-východní a jižní. Byt byl navržen s důrazem na každý detail a za použití kvalitních materiálů. V ceně bytu patří vyhrazené parkovací místo v podzemních garážích.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB