Prodat Domek, Sandomierz Koprzywnica, Świętokrzyskie, Polsko, Rynek 34

Prodat - Cod. 31926

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 1100 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 2

Krásný dům na prodej v Koprzywnica, v blízkosti města Sandomierz
 
Tento krásný dům se nachází v malém městečku Koprzywnica, jen kousek od krásného a historického polského města Sandomierz. Dům se nachází v centrální části Starého trhu Koprzywnica a má celkovou užitnou plochu cca. 300 m2 se rozkládá na třech podlažích. Objekt byl nedávno kompletně zrekonstruován (včetně nových oken, renovovaných fasád, zastřešení a interiéru).

Dům se nachází na malebném pozemku o velikosti 11 hektarů s roztomilou zahradou. K dispozici je také další budova na pozemku, zahrnující penzion (s plnou koupelnou a terasou), dvě garáže a technická místnost.
 
Pozemek je dobře udržovaný a udržován v bezproblémovém stavu!

Hlavní dům se skládá ze tří úrovní:
- Úroveň "0" - se vstupem přímo z ulice a hlavní branou pro vstup do objektu. Tato úroveň může být také použita pro obchodní činnost (historicky tam byla lékárna).
- Úroveň "1" - s nezávislým vstupem ze strany domu, to je hlavní obytná plocha. Skládá se ze 2 ložnic (se 2 balkony), velké koupelny s oknem, světlé kuchyně s jídelnou a obývacím pokojem.
- úroveň "-1" - s dalším samostatným vchodem přímo ze zahrady, tato úroveň má další ložnici, malou koupelnu, prádelnu, kotelnu a komoru. .
Všechny tři úrovně jsou propojeny jedním schodištěm.
 
Dům má všechny potřebné služby: plyn, elektřinu, vodu (z veřejného vodovodního a soukromého studna), internet, telefon, TV. Dům jako ústřední topení.
 
Tento předpoklad má skvělou polohu a nabízí skvělý pocit soukromí. K dispozici jsou obchody s potravinami, škola, zdravotní středisko, stejně jako několik historických památek v přímé blízkosti domu. Oblast Koprzywnica je také obklopena rozsáhlou dřevěnou plochou.

Majitelé prodávají tento majetek kvůli změně bydliště.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB