Prodat Dům, Kielce, Świętokrzyskie, Polsko, Opielinskiej

Prodat - Cod. 33481

  • Typologie: Dům
  • Oblast: 1500 m²
  • Pocet pokoju: 60
  • Podlazí: 4

Budova na 4 podlažích upravená pro kancelářské, servisní a komerční i výrobní účely o celkové rozloze 1400 m2 (vnitřní plocha), která se nachází na 3820 metrů čtverečních (ve větším měřítku možné stavět nad pozemkem) v centru města Kielce 200 000 - nachází se na poloviční cestě mezi Varšavou a Krakovem, hlavním městem vojvodství).
Budova je ideální pro kanceláře, služby, lékařské nebo vzdělávací účely. Pozemek se nachází v těsné blízkosti hlavní železniční stanice, v oblasti s vysokými perspektivami vývoje. V těsné blízkosti velké rezidenční čtvrti.
V současné době je v budově možné vytvořit více než 100 pracovních míst a druhá část pozemku umožňuje další možné rozšíření budovy.
Budova byla postavena v letech 2000-2005 (obnovena a rozšířena v roce 2010) a je usnadněna ve všech médiích a moderním IT systému (optické vlákno, vlastní server, televizní monitorovací systém). Další výhodou je velký počet parkovacích míst, který je v centru města jedinečný.
S přihlédnutím k nemocnicím a dalším zdravotnickým zařízením v blízkém okolí může být jedním z možných využití budovy zdravotní, rehabilitační, pečovatelské nebo nákupní služby.
Blízkost blízkého centra města a sousedství velkých obytných čtvrtí), budova je skvělým místem pro služby jako zdravotní, vzdělávací, kulturní atd.
 Suterén: toalety, skladovací prostory, nemocnice, šatna, dodávka a technická místnost. Všechno usnadněno v oknech s plným využitím a může být použito jako pracovní plocha.
 Přízemí: hala a recepce, 5 velkých kanceláří, 3 toalety, sociální a sanitární prostory, výrobní prostory a skladovací prostory
 1. patro: 9 velkých kanceláří, 2 toalety, vnější kancelář (sekretariát), technická místnost, společenská místnost, výrobní místnost
 podkroví / půdní vestavba: 4 kanceláře, 2 toalety, sociální a společenské místnosti, 2 výrobní prostory,
Dvě ložnice
Všechna dostupná média: voda, kanalizace a dešťové systémy, elektřina, plyn, teletechnický systém, optické vlákno, televizní monitorovací systém.
Dodatečně: umělý větrací systém, nákladní výtah, nákladní plošina / rampa
30 parkovacích míst - s možností vytváření více.
Cena: 900 000 EUR

Kontaktujte, prosím, pokud potřebujete další informace.
Cena může být sjednána

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB