Prodat Čtyřpokojový, SOPOT, Pomorskie, Polsko, Małopolska 5

Prodat - Cod. 27720

  • Typologie: Čtyřpokojový
  • Oblast: 101 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 2

Rád bych Vám nabídnout exkluzivní byt o rozměrech 101 m2 v krásné a renovované činžovním domě v Vila Helena v Sopotech. Přesto, že se nachází v zábavním středisku, se nachází v klidné a zelené části města v blízkosti malebné pláže.

V bytě je jediný byt na celém 2. patře s velkými dřevěných oken ve všech čtyřech hlavních směrů a tím dává jedinečný komfort. To bylo kompletně zrekonstruován - jeho revitalizace byla těsně pod dozorem konzervátora historických budov. Renovační práce byla provedena uznaným firmou BUDROS, který mimo jiné byl generálním dodavatelem hotelu Hilton v GDA? Sk mají reference z mnoha dalších prestižních investic. byla zajištěna přesná reprodukce nejmenších architektonických detailů a vybavení charakteristický pro Sopot na počátku 20. století. Schodiště udržuje svůj jedinečný styl a vkus. Uvnitř bytu, byly vysoce kvalitní dřevěné dveře byly instalovány odpovídající dokonale stropní zdobí belgických latí. Další výhodou tohoto bytu je krásná, velká terasa vyrobena z kombinace dřeva, žuly a mosazi. V ceně je zahrnuto dva praktické sklady; jeden v suterénu a externím skladu pro kola a kočárky. Je zde možnost vlastnit dvě parkovací stání v podzemní garáži (za 30.000 PLN + DPH), což činí tuto nabídku zcela bezkonkurenční na trhu stylové apartmány v Sopotech.

Vila Helena je magické místo pro trvalé obsazení v klidné zelené oblasti s krásnou pláží blízké a přímo vedle Trojměstí krajinného parku. To je také adresa v dobře známém letovisku, dává vlastníkům možnost účastnit se všech uměleckých událostí v Sopotech, co dělá to více než jednoduché, dočasně pronajmout byt. Komplex bazénů "Aqua Park" je otevřen celoročně umožňující relaxaci v bazénech, saunou a nachází se pouhých 300 m od nemovitosti. Kromě toho SKM je v dosahu 80 m, co zajišťuje snadný přístup do centra Gdyně, GDA? Ska a přímo na letišti "Lech Wa ?? sa".

Nesplacené účinky na renovaci a vysoce kvalitních materiálů používaných pro revitalizaci Villa Helena lze nejlépe hodnocena osobně zobrazením bytu.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB