Prodat Vila, Krakow, Małopolskie, Polsko, Trzebinia

Prodat - Cod. 29919

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 244 m²
  • Pocet pokoju: 7
  • Podlazí: 2

Lake Villa

Nádherné vile v klidné venkovské oblasti mezi Krakovem a Katovicích. Tento moderně zařízený dům snů má rozlohu 244 m² a nachází se na pozemku o 820 m².

Postaven v přízemí se po dveřích velká vstupní hala, prostorný obývací pokoj s útulným krbem, dubové parketové podlahy, okna, která dosahují k podlaze dát dojem prostornosti i balkonové dveře na zahradu, WC, kuchyň ve vysoce lesklá bílá s kvalitními spotřebiči (např indukční vaření), kanceláře (což může být také použit jako další ložnice) a samostatnou prostornou mokré místnosti s plynovým kotlem, prostor pro pračku a sušičku a mnoho skříňkami. Celá vila má systém ústředního topení.

Prostorná garáž usnadnit místo pro dva vozy, které jsou přístupné jak přes garážová vrata na dálkové ovládání, jakož i prostřednictvím mokré plochy.

V prvním patře je dosaženo prostřednictvím otevřeného dubovým schodištěm. Přistávací a pod širým nebem TV místnost mají stejný dubové parketové podlahy jako v přízemí. Tři pokoje jsou vybaveny kvalitním kobercem. V každém pokoji jsou prostorné okna dosahující až na dno a francouzskými dveřmi na balkonech. Dvě dobře vybavené koupelny dokreslení k dokonalosti. Hlavní ložnice má vlastní koupelnu s vanou a WC. Bílá vysoký lesk skříně jít až ke stropu. Chůze skříň je krásná a nabízí mnoho místa.

Vila se nachází na kopci a vybavené poplašným systémem a intercom. Dveře a okna jsou chráněny proti vloupání. Na zahradě je stanoven na dvou úrovních. Ve spodní části je dřevěná plošina asi 8 od 6 metrů, v ideálním případě za to, že dobrou snídani, lahodném obědě nebo útulné restauraci. Vila má vnější přívod vody.

Cesta k vile, je asi 150 metrů dlouhá a zcela zpevněné. Elektronický plot složených funkcí na dálkovém ovladači. Na stejné silnici jsou ještě čtyři vily.

Přímo na ne rušné hlavní ulici je autobusová zastávka asi 150 m od vily. Několik obchodů, včetně lahůdky, Kaufland, Lidl, nákupní centrum, posilovna a krytý bazén se nachází asi tři kilometry. Nemocnice je v kilometrů vzdálenosti.

Vila je obklopen bujnou zelení. Jelen a bažanti pohybovat volně. Západy slunce z balkonů nebo ze zahrady jsou dech beroucí podívaná. Panorama poskytuje velké jezero, kde lze provést několik vodních sportů. Toto prostředí Vás zve k relaxaci, chůze, jízda na koni nebo na kole. Existují dokonce i cyklostezky. Krakov nabízí spoustu kultury a architektury těšit. Katowice má několik velkých nákupních center, rostoucí průmysl a dobrých restaurací. Bylo by obtížné najít ve Velké Británii či jinde v Evropě japonskou restauraci, která může splňovat standardy

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB