Prodat Stavební parcela, Zgorzelec, Dolnoslaskie, Polsko, Lagow

Prodat - Cod. 13126

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 40000 m²
  • Pocet pokoju: 0
  • Podlazí: 0

Vaše německá a / nebo Polsko kolegové by měl zájem o komerční pozemek traktu, který je v současné době k dispozici.
UMÍSTĚNÍ:
Traktu pozemku se nachází čtyři hektary Zgorzelec, u Lagow, a je čtyři kilometry od německého hraničního města Görlitz.
Již není obsazena německých či polských orgánů hraniční přechody jsou nekomplikované bez zastávek a výborné silniční spojení do Německa.
VÝBORNÁ Investiční příležitost:
Traktu pozemku se nachází méně než jeden kilometr od stávajícího dobře známé a prosperující trh. Vysoce ceněné obchodní podniky, jako je Real, německý Supermarket, Carfor francouzský supermarket, Plaza z Izraele, Costorama angličtině, Leroy Merlin francouzském Eden Centre polské, stejně jako Kouflan německého supermarketu se daří v tomto komerčně zjištěné obchodní oblasti. Renomované firmy a vzkvétající trh, aby tato země traktu klíčová investice do nemovitostí.
V těsné blízkosti kulturně rozmanité společenství, tento kus nemovitosti je nastaven pro rozvoj. Umístění tohoto majetku činí prime služebně nebo na obchodní růst se zavedenou obchodní dopravy. Komerční vývoj probíhá v těsné blízkosti tohoto bloku půdy, takže je ideální pro okamžité restrukturalizaci, aby odpovídaly potřebám kupujícího.
Ceněný NA PRODEJ:
Nákup správný kus nemovitosti je jedním z nejdůležitějších rozhodnutí, které člověk může dělat, a tento kus majetku bude vynikající investice volba. Blok pozemku je připraven k prodeji, stejně jako cenově dostupné a rozvíjeny; bude nepochybně prospěje investora.
Ideální pro nákupní centra nebo kancelářské budovy, a dostatečně rozmanitá pro maloobchod, tato vlastnost je připraven pro kupující, aby okamžitě držení a začít svůj projekt. Tato země Zdá se, že velmi dobře zapadá do vašich aktivních zájmy v Polsku a jako doplněk vašeho majetku v Německu.
KONTAKT:
Neváhejte mě kontaktovat s případnými dotazy, které můžete mít, pokud jde o pozemní traktu. Já vám může poskytnout podrobnější informace o majetku a komunity, ve které se pozemek nachází.

Jsem zastupující vlastníky, kteří jsou moje žena a její sestra, která žije v Polsku.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB