Prodat Stavební parcela, Krakow, Małopolskie, Polsko, Ul. Schomborna

Prodat - Cod. 27987

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 1374.97 m²
  • Pocet pokoju: 0
  • Podlazí: 0

Prodej pozemku se stavebním povolením na klidném místě obklopen velkou, zelené, non-zastavěné oblasti nacházející se ve správním obvodu města Krakova. V blízkosti obchody a místní dopravu. 15 minutách jízdy do centra Krakova.

UMÍSTĚNÍ

Krakow leží v jižní části Polska na řece Visle v údolí na úpatí karpatské plošině, 219 metrů nad mořem. Varšava, hlavní město, leží 300 km na sever s nádherné Tatry umístěn pouhých 100 km na jih.

Proč kupovat propery v Krakově?

Krakov má zřetelný středověký architektonický vzhled - z city`s střech uvidíte výjimečnou károvaný vzor ulic, které jsou obklopeny fragmentů dochovaných městských hradeb. Tento pohled evokuje vzrušující obraz středověkého opevněného města obklopené hradbami. Město je velmi "zelených" s hlavní atrakce, "Oval City Park" se rozprostírá od královského hradu královského hradu.

Těží ze své geografické poloze, Krakow si klade za cíl stát se místem setkávání mnoha kultur - centrální město kultury, umění a vědy European. Několik univerzit se nachází v Krakově a vysoce postavení členové polské kultury bydlí v Krakově. Krakov byl jmenován jako město evropské kultury v roce 2000.

EKONOMIKA

Krakov je 4. největší ekonomikou v Polsku, dominuje hutních, tabáku a farmaceutickém průmyslu. Podíl soukromého sektoru v Krakově průmyslu značně zvýšil v posledních letech a nyní představuje největší zaměstnavatele.

Existuje sedm centrálních bank kanceláře se nachází v Krakově a 40 dalších banky mají své pobočky v tomto městě. Město také hostí komory řemesel, komory průmyslu a obchodu, Národní hospodářská komora, v Krakově komory cestovního ruchu, Krakově Kongregace obchodníků, průmyslové společnosti v Krakově, Polská asociace křesťanských podnikatelů, Sdružení Private Doprava, asociace soukromých majitelů nemovitostí, a další instituce odpovědné za podporu podnikání.

JAK SE TAM DOSTAT

Více než 20 britských letišť letět do Krakova. Zkuste následující zdroje pro informace o letech:

Informace o Krakovské letiště (link)
Levné lety z Londýn Luton a Gatwick do Katovic z wizzair.com (Link)
Přímé lety z Londýn Gatwick do Krakova z Lot.com (Link)
Přímé lety z Londýn Gatwick do Krakova od BA (link)

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB