Prodat Jiné (Pozemky), Kolberg, Zachodniopomorskie, Polsko, Wojska Polskiego

Prodat - Cod. 26098

  • Typologie: Jiné (Pozemky)
  • Oblast: 1102 m²
  • Pocet pokoju: 38
  • Podlazí: 6

EMTM Spółka z o. o. vlastní velmi atraktivní pozemek v Mrzeżyno, která se nachází na levém břehu řeky Rega, v blízkosti úst, kde se setkává s Baltským mořem. Jen 300 m úsek lesa ho dělí od přímořské pláže.
V místního rozvoje územního plánu Mrzeżyno je to hodně označeny symbolem 3UT a určené pro jsou turistické služby - hotel nebo penzion - umožňující
- Vlastníka bytu z použitelné jsou až 80 metrů čtverečních;
- Komerční, stravování, zábavu a jiné služby pro turisty complementingthe základní funkci facality.
Podlaha je poměr a obhospodařování půdy parametry definované v místním plánu umožňují výstavba hotelu lovících maximálně 6-podlažní a 38 dvoulůžkových pokojů s stravovacích zařízeních a possiblity pořádání konferencí, školení a speciální akce pro 60 až 70 lidí.
Atraktivitu lokality hotelu ASA je stravovacích a ubytovacích zařízení a školicí středisko pro tyto funkce se zvýší díky bezprostřední blízkosti přístavu Mrzezyno a navrženého Marina Rega.
Plánovaná restaurace terasa a molo jedna strana řeky bude jachta, loď a kánoe kotvení možné v blízkosti budovy hotelu, který je jistě originální a mimořádná devizou tohoto místa, pro milovníky vodních sportů jít dolů Rega nebo velmi atraktivní pomocí portu a na přístav.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB