Prodat Domek, Tarnów, Małopolskie, Polsko, ul. Zaciszna

Prodat - Cod. 24942

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 350 m²
  • Pocet pokoju: 10
  • Podlazí: 1

Dům se nachází v Mościce - prestižní části Tarnów, v blízkosti plánované fúzi s dálnice A4 a vlakového nádraží (5 min chůze). Corner Lot, náměstí, o rozloze 14 akrů. Ticho, klid, bezpečné a zelené prostředí.
Na pozemku je dvoupodlažní dům s tenkým siluetou wielobryłowej jedinečný:
• Zastavěná plocha 356 m²,
• Obytná plocha 291mkw + 83 m² podlahové plochy (přizpůsobený na ordinaci - dentální, s povolením, a recepce) + sklep 150 m²
 Dům má velká okna poskytují vynikající i nadměrných expozici po celý rok. V zimě, kdy slunečné počasí umožňuje přitápění je poněkud velké množství slunečního světla. Na severní straně otvory, dům docieplono 15 cm polystyrenu.
Dům byl navržen a zdobené s velkou péčí a pozorností k nejmenším detailům. Žádná část konstrukce není náhodný, byly všechny přizpůsobit stylu domu a je vyroben z vysoce kvalitních materiálů pevné umělci. Hlavní budova dokončovací materiály nejsou omezeny na: polské kameniny (New Gala), dřevěného popela a dubu, mramoru, žuly.
Promyšlený uspořádání pokojů, styl otevřeného prostoru umožňuje kombinovat funkce a podlahovou plochu při zachování druhu intimity domácnosti.
V přízemí se nachází velký 30 metrů čtverečních kuchyně v kombinaci s jídelním koutem a obývací pokoj 25 m².
 Hosté jsou uvítáni s velkou prostornou halou s výškou téměř 6 m ploché střechy a katedrálu, kde můžete vidět všechny pokoje domu. Hall, malé, pět stupňů pod poskytuje přístup do kuchyně, do malé šatny, koupelna dno, suterén, stejně jako místnosti 15m2, které by mohly sloužit jako knihovna nebo kanceláře. K dispozici je také přístup do garáže se nachází ve středu tvaru domu.
Na úrovni hlavního vchodu je dvouúrovňový obytná plocha 60 m2 pokryté vysokou, katedrále plochou střechou. Prostorové windows východ-západ orientace s výhledem do zeleně zahrady v přední a zadní části domu tvoří neobvyklou náladu, a pozice na severní straně domu neumožňuje tělo přehřátí obývací pokoj během horkého letního dne.
 Dřevěné schody s neobvyklými struktury volaly. konzolové vede do druhého patra, kde najdete vstup do koupelny s vanou, tři pokoje po cca. 16 m². To je také vstup na prostornou ložnici s velkou rohovou apartmá cca. 30 m² (např. Mistr Suite). Ložnice má dveře na dřevěnou podlahu prostřednictvím posuvné dveře do čtyř segmentů o šířce 360 ​​cm a výšce 245 cm, který se nachází v vycházejícího slunce. Garret je vstup do centrální místnosti.
Jsou tu skvělé možnosti pro přizpůsobení domácí prostor pro nového majitele.

Celý dům je vybaven externími rolet. To umožňuje, mimo jiné regulovat nadměrné sluneční světlo na letní a zimní údržbu tepelné pohody a snížit náklady na vytápění. Dryvit vnější zateplovací systém, polystyren o tloušťce 12 - 15 centimetrů, byl použit pro fasády Baumit materiálů.
Plně oploceném pozemku ve stylovém plot. Home běží pěkný, klikatých, dlážděné příjezdové cesty (kotník Staré Město). Zahrada byla vysazena několik set různých druhů jehličnanů a listnatých stromů.
 
Vrstva stěna konstrukce - cihla exteriér K2, uvnitř keramické duté Max děleno 8 cm polystyrenem, stropy zadejte Fert
Krov jedle, vysoká pevnost sekce, pokryté keramickou dlažbou Roben německé firmy Achat modelu, konstrukci nosné krokve.
Prostorné dub okenní rámy, laminované palisandr barva, kování Siegenia-AUBI, balkonové dveře výklopné a posuvné, stáhl zpátky, okna sklon dovnitř otvorem, dvojitá termální okna, na podaszu 4. světlíky firmy.
Podlahová krytina - popel desky instalované na trámy, schodiště a zábradlí z popela, vnější schody vedoucí k hlavnímu vchodu šířce 150 cm železobetonu s rozbitým podvozkem cca 5m2 oděné slínku dlažba..
Nízkoteplotní podlahové vytápění, z měděných trubek, ohřívací pece Energetická náročnost cca 30 kW, keramické obklady a dlažby v koupelnách a žuly o tloušťce 2 cm, v současné době instalován plynový sporák CO.
 Vodovod z měděných trubek potažené tepelné rozvody vody a kanalizace pod podlahou.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB