Prodat Domek, Konstancin Jeziorna, Warszawa, Polsko, ul. Broniewskiego 25

Prodat - Cod. 31989

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 720 m²
  • Pocet pokoju: 10
  • Podlazí: 4

17 km od centra Varšavy, zdravý, masivní dům s duší až do konce, s novou střechou a novými dřevěnými, krásnými, velkými křídly. Dům se nachází centrálně ve velké zahradě se starými stromy (limety, javory, smrky, buky, vrba, mladé kaštany, ořechy, švestky) a spousta ptáků, motýlů a červených veverků. Tichá, klidná ulice, skvělá pro pěší turistiku (2 minuty chůze od malebné řeky Jeziorky a pěší stezka po březích). Přátelská, klidná čtvrť. 5 minut chůze od autobusové zastávky (linky - do Varšavy), stejně jako malé obchody a salon krásy. 5 minut autem do velkého supermarketu nebo v opačném směru do zdravotnického střediska Konstancin-Jeziorna. Velmi blízko k lékařským ordinacím (státní a soukromé), školám a mateřským školám, plaveckým areálům (jedné z nich je 5 minut chůze na stejné ulici) a dalším rekreačním zařízením (parky, lesy, přírodní rezervace atd.). Ideální místo k bydlení a domov, odkud hosté nechtějí opustit ... Budova může být dokončena jako rodinná rezidence nebo byty. Je také vhodný pro nenápadné podnikání, jako je pečovatelský dům, malý hotel, kosmetika, lázně nebo podobná, nebo prestižní domácí kancelář pro profesionály. Další výhodou je jeho administrativní umístění - i když adresa je Konstancin-Jeziorna (jedna z nejžádanějších adres v okolí Varšavy), pozemek se nachází v obci Chylice s méně přísnými předpisy o nemovitostech.
Dům má rozlohu 200 m2, dokončené suterén (výška 2,5 m), dokončené přízemí (výška 3 m), první a druhé patro jsou nedokončené.

Pro více informací, návrhy rodinných domů nebo uspořádání prohlídek, kontaktujte mě kdykoliv. Jedná se o přímý prodej od majitele / žádné poplatky agentury.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB